Νεανικό look: Συμβουλές για να διατηρήσετε την φρεσκάδα και τη λάμψη που σας αξίζει

Νεανικό look: Συμβουλές για να διατηρήσετε την φρεσκάδα και τη λάμψη που σας αξίζει

Η αλήθεια είναι πως ό,τι και να κάνουμε ο χρόνος περνά και εμείς μεγαλώνουμε. Ωστόσο, υπάρχουν πολλοί τρόποι, για να δείχνουμε νεότερες.

Τα σημάδια του χρόνου μπορούν να γίνουν πιο έντονα, αν δεν ακολουθήσουμε κάποιο είδος περιποίησης. Όσο κι αν έχουμε εξοικειωθεί με την ιδέα της ρυτίδας, σίγουρα θα αισθανθούμε πιο όμορφα, αν την εξαφανίσουμε.

Δεν είναι άλλωστε αδύνατον να κάνουμε το δέρμα μας να φαίνεται πιο νέο. Πρέπει απλά να ακολουθήσουμε μερικά βήματα στη ρουτίνα ομορφιάς και το μακιγιάζ μας για να πετύχουμε τον στόχο μας, που δεν είναι άλλος από την φρεσκάδα και τη νεανική λάμψη.

Κοιμήσου σωστά: Η εμπειρία μας λέει ότι ένας καλός ύπνος βοηθάει στο να φαινόμαστε πιο φρέσκες, αλλά και νεότερες. Άλλωστε, ένας καλός ύπνος είναι το μυστικό πολλών διάσημων γυναικών.

Φρόντισε τα μάτια σου: Είναι γεγονός ότι το πρώτο πράγμα που προσέχουμε σε έναν άνθρωπο είναι τα μάτια του. Άρα λοιπόν κουρασμένα μάτια και με μαύρους κύκλους δεν βοηθούν στο φρέσκο λουκ που θέλουμε να πετύχουμε. Γι’ αυτό, πρόσεξε τη διατροφή σου και χρησιμοποίησε το κονσίλερ σου.

Καθαρό δέρμα: 

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr