Βιομηχανικό στυλ διακόσμησης: Βινυλικά δάπεδα και ταπετσαρίες τοίχου για το επιθυμητό αποτέλεσμα

Βιομηχανικό στυλ διακόσμησης: Βινυλικά δάπεδα και ταπετσαρίες τοίχου για το επιθυμητό αποτέλεσμα

Η βιομηχανική διακόσμηση θεωρείται πλέον από τα επικρατέστερα στυλ διακόσμησης, που όλοι θα θέλαμε να εφαρμόσουμε στον χώρο μας, αλλά δυσκολευόμαστε να πετύχουμε.

Δεν χρειάζεται να ζείτε στην πόλη με εκτεθειμένους τοίχους από τούβλα για να δημιουργήσετε στο σπίτι σας την επιθυμητή βιομηχανική ατμόσφαιρα.

Το κλειδί για την επίτευξη του βιομηχανικού στυλ διακόσμησης είναι ο ανοιχτός χώρος, οι διαφορετικές υφές και κάποιος εξαιρετικός φωτισμός.

Φυσική παλέτα και πολλές διαφορετικές υφές

Ο βιομηχανικός σχεδιασμός αφορά τις φυσικές παλέτες χρωμάτων και τις διαφορετικές υφές που χρησιμοποιούνται στον χώρο.

Ο ευκολότερος τρόπος για να επιτύχετε την αίσθηση φυσικής παλέτας για το βιομηχανικό σχεδιασμό του σπιτιού σας είναι κάνοντας την σωστή επιλογή δαπέδου.

Τα δάπεδα με πιο σκούρες αποχρώσεις, όπως το μαύρο, το καφέ και το γκρι, συνδυάζονται άψογα με τους ανοιχτόχρωμους ή τούβλινους τοίχους που συνήθως συνδέονται με τον βιομηχανικό σχεδιασμό. Το ξύλο είναι η πιο εύκολη και προφανής επιλογή όταν πρόκειται για βιομηχανική διακόσμηση σπιτιού.

Επίσης ένα βινυλικό δάπεδο σε προσομοίωση ξύλου σε σκούρες αποχρώσεις με ανάγλυφη υφή ή τσιμεντοκονίας δίνει μια βιομηχανική διάσταση στο δωμάτιο, διατηρώντας παράλληλα μια φυσική χρωματική παλέτα.
Πρόσφατα το χαλί έχει επίσης κάνει την επανεμφάνισή του στο βιομηχανικό στυλ διακόσμησης, καθώς μπορούν να προσθέσουν διαφορετικούς τύπους υφής μέσα στο δωμάτιο ανάλογα με το στυλ του χαλιού.

Δημιουργήστε ενιαίους ανοιχτούς χώρους
Αν κοιτάξετε οποιοδήποτε βιομηχανικό σχέδιο σπιτιού θα παρατηρήσετε ότι υπάρχει άφθονος ανοιχτός χώρος και λίγα διακοσμητικά στοιχεία. Ο βιομηχανικός σχεδιασμός αφορά την λιτή μινιμαλιστική διακόσμηση.
Ο φωτισμός είναι ιδιαίτερα σημαντικός όταν μιλάμε για μοντέρνο βιομηχανικό σχεδιασμό. Τα μαύρα φωτιστικά συχνά συνδέονται με τη βιομηχανική διακόσμηση, αλλά και ο φυσικός φωτισμός είναι εξίσου σημαντικός. Τα μεγάλα ψηλά παράθυρα δίνουν άπλετο φως σε ένα δωμάτιο με βιομηχανικό στυλ και βοηθούν στη ανάδειξη των πατωμάτων με πιο σκούρα υφή καθώς και των ανοιχτόχρωμων τοίχων.

Δημιουργήστε ένα λευκό φόντο
Επιστρέφοντας στον κύκλο των εκτεθειμένων τούβλων, υπάρχουν δύο πραγματικά εξαιρετικές επιλογές εάν δεν ζείτε σε κτίριο με φυσικά εκτεθειμένα τούβλα. Η πρώτη επιλογή είναι να βάψετε τους τοίχους λευκούς με ιδιαίτερη τεχνοτροπία.
Ωστόσο, αν λατρεύετε την αίσθηση που δημιουργούν στον χώρο τα εκτεθειμένα τούβλα στον τοίχο, για να ολοκληρώσετε το βιομηχανικό σχεδιασμό του σπιτιού σας, υπάρχουν μερικές εξαιρετικές επιλογές προκειμένου να προσομοιάσετε αυτό τον τύπο τοίχου, όπως για παράδειγμα ταπετσαρίες τοίχου σε προσομοίωση τούβλων ή πέτρας!

Μεγάλη ποικιλία σε βινυλικά δάπεδα και ταπετσαρίες τοίχου θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.plastelhome.gr/

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα