Φενγκ Σούι: Τα πράγματα που πρέπει να απομακρύνετε άμεσα από το σπίτι σας

Φενγκ Σούι: Τα πράγματα που πρέπει να απομακρύνετε άμεσα από το σπίτι σας

Αν αναρωτιέστε τι πρέπει να κάνετε για να κυριαρχήσει στο σπίτι σας η καλή ενέργεια η οποία προάγει την ευτυχία και την επιτυχία, σύμφωνα με το Φενγκ Σούι, θα πρέπει σίγουρα να απομακρύνετε από αυτό αντικείμενα όπως τα παρακάτω.

Την τηλεόραση από το υπνοδωμάτιό σας
Όσο κι αν χαλαρώνετε παρακολουθώντας την αγαπημένη σας σειρά στο Netflix ξαπλωμένοι στο κρεβάτι σας, αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να απομακρύνετε την τηλεόραση από τον προσωπικό σας χώρο άμεσα. Καθώς, όπως αναφέρει το Reader’s Digest, η τηλεόραση στο υπνοδωμάτιο αποσπά την προσοχή από τους δύο κύριους σκοπούς του χώρου: την αναγέννηση της υγείας (τον ύπνο δηλαδή) και τη χαλάρωση με τον/ την σύντροφό σας. Και επειδή η συνήθεια της τηλεόρασης είναι αρκετές φορές δύσκολα να κοπεί, μπορείτε να την βάλετε μέσα σε ένα ντουλάπι έτσι ώστε να κρύβεται όταν δεν χρησιμοποιείται.

Μην φέρνετε στο σπίτι δέντρα μπονσάι
Είναι μικροσκοπικά και χαριτωμένα, αλλά πρέπει να τα θαυμάζετε από μακριά. Ενώ η όψη τους βγάζει πολύ μια έκφραση «ζεν», αντιπροσωπεύουν πραγματικά την αργή ανάπτυξη που τελικά αποτυγχάνει να επιτύχει το σκοπό της. Για να διατηρήσετε, λοιπόν, τη θετική ενέργεια στο σπίτι σας προτιμήστε ένα ψηλό, πλατύ, φυλλώδες πράσινο, ζωντανό φυτό.

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr