Τα 5 όπλα για να εξαφανίσεις μια για πάντα τους μαύρους κύκλους

Τα 5 όπλα για να εξαφανίσεις μια για πάντα τους μαύρους κύκλους

Μαύροι κύκλοι κάτω από τα μάτια… Ένα πρόβλημα που σε ταλαιπωρεί εδώ και καιρό και αδυνατείς να βρεις τη λύση; Πώς θα τους εξαφανίσεις και για να αισθάνεσαι άνετα; Οι ειδικοί λένε ότι οφείλονται κυρίως σε κακή ενυδάτωση, κακή κυκλοφορία της περιοχής αλλά και σε γενετικούς ή περιβαλλοντικούς παράγοντες. Ωστόσο, δεν είναι κάτι που δεν αντιμετωπίζεται! Υπάρχουν κάποια συστατικά που μπορούν μαγικά να σβήσουν τους μαύρους κύκλους και τη θαμπάδα και να δώσουν στο πρόσωπό σου φρεσκάδα και λάμψη!

Όταν ψάχνεις να βρεις την κατάλληλη κρέμα ματιών ή τη μάσκα ενυδάτωσης προσώπου, σκέψου πρώτα ποιες είναι οι ανάγκες της επιδερμίδας σου, δες τα συστατικά, και, ανάλογα με το τι ζητάς, επίλεξε το προϊόν που ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου!

Ποια είναι τα δικά σου όπλα για να εξαφανιστούν οι μαύροι κύκλοι;
Οι ειδικοί συμβουλεύουν ότι πρέπει να επιλέξεις μια κρέμα με λεπτόρρευστη υφή για την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια. Ποια συστατικά πρέπει να προσέξεις ιδιαίτερα; Σου παραθέτουμε παρακάτω μια λίστα με 5… όπλα για την ενυδάτωση του προσώπου σου και την εξαφάνιση των μαύρων κύκλων!

1. Καφεΐνη για φωτεινότητα!
Οι μαύροι κύκλοι ήταν από πάντα τα μεγαλύτερό σου άγχος στην εμφάνισή σου; Τότε η κρέμα ματιών σου πρέπει οπωσδήποτε να περιέχει καφεΐνη!
Πρόκειται για ένα φυσικό διεγερτικό με διπλή δράση: χαρίζει φωτεινότητα στην επιδερμίδα και τονώνει την κυκλοφορία!
Ουσιαστικά η καφεΐνη είναι αυτή που βοηθάει στην αποσυμφόρηση όλων των σπασμένων αγγείων που είναι υπεύθυνα για αυτό το σκούρο χρώμα κάτω από την περιοχή των ματιών

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα