Βινυλικές λωρίδες: Ανακαίνιση δαπέδου με οικονομικό τρόπο. Για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο

Βινυλικές λωρίδες: Ανακαίνιση δαπέδου με οικονομικό τρόπο. Για το σπίτι και τον επαγγελματικό χώρο

Η ανακαίνιση του επαγγελματικού χώρου δεν είναι εύκολη υπόθεση. Και μόνο η ιδέα ότι θα χρειαστεί να γίνουν ριζικές και χρονοβόρες αλλαγές στο χώρο εργασίας αποθαρρύνει τους περισσότερους επαγγελματίες από το να πάρουν τη μεγάλη απόφαση.

Μπορεί η ιδέα της ανανέωσης του χώρου όπου υποδέχονται τους πελάτες και τους συνεργάτες τους να φαντάζει πολύ θελκτική, όμως η υλοποίηση της προϋποθέτει χρόνο, έξοδα και κόπο. 

Μια καλή αρχή είναι η ανανέωση του δαπέδου της επιχείρησης σας. Αλλάζετε την αισθητική της επιχείρησης σας με μια απλά αλλά βασική κίνηση και χωρίς υψηλό κόστος.

Θα εκπλαγείτε με το πόσο μπορεί να αναβαθμίσει την αισθητική ενός χώρου η κάλυψη του φθαρμένου δαπέδου σας από ένα καινούργιο. Και μην αγχώνεστε υπάρχουν γρήγορες, πρακτικές και οικονομικές λύσεις που θα σας εντυπωσιάσουν.

Είναι γεγονός ότι οι περισσότερες επιχειρήσεις στο εξωτερικό αλλά και στην Ελλάδα χρησιμοποιούν για την ανανέωση του δαπέδου τους βινυλικές λωρίδες.

Οι βινυλικές λωρίδες συνιστούν την ιδανική πρόταση δαπέδου για καταστήματα, γραφεία, συνεδριακούς χώρους, γυμναστήρια, φροντιστήρια, σχολές, κομμωτήρια, εστιατόρια, καφετέριες, ξενοδοχεία, νοσοκομεία, ιατρικά κέντρα κ.α. χώρους υψηλών απαιτήσεων. 

Πρόκειται για ένα σύγχρονο ανθεκτικό και προσιτό οικονομικά υλικό που αναβαθμίζει αισθητικά το χώρο.

  • Οι βινυλικές λωρίδες είναι αδιάβροχες και ανθεκτικές στην υγρασία. Η ειδική τους επίστρωση προστατεύει το δάπεδο σας από φουσκώματα κι άλλες φθορές.  Έχουν μια ζεστή και ωραία αίσθηση στο πάτημα. Όσο πιο χοντρή είναι η συγκεκριμένη επίστρωση τόσο πιο ανθεκτικές είναι οι λωρίδες
  • Συνιστούν μια υγιεινή, οικολογική και οικονομική πρόταση. 
  • Τοποθετούνται εύκολα πάνω από οποιοδήποτε λείο υλικό κι έχουν χαμηλό κόστος συντήρησης.
  • Είναι ηχομονωτικές και προσφέρουν στο χώρο ένα εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα καθώς προσομοιάζουν με απίστευτη επιτυχία τις πλάκες ξύλου, τόσο σε εμφάνιση, όσο και υφή.

Οι βινυλικές λωρίδες βγαίνουν σε τεράστια ποικιλία αποχρώσεων ξύλου: κλασσικές, μοντέρνες και ρουστίκ οι οποίες έχουν εξαιρετικό αισθητικό αποτέλεσμα.

Έχουν ανάγλυφη υφή κι αυτό κάνει ακόμα πιο ρεαλιστικό το αισθητικό αποτέλεσμα. 

Είναι εύκολες στην τοποθέτηση, ακόμα κι από κάποιον που δεν διαθέτει εξειδικευμένες γνώσεις κι επίσης αφαιρούνται και αντικαθίστανται με μεγάλη ευκολία και χωρίς υψηλό κόστος. 

Τέλος, ο συγκεκριμένος τύπος δαπέδου δεν απαιτεί πολλές εργασίες συντήρησης παρά μόνο ένα τακτικό καθαρισμό με ένα ουδέτερο καθαριστικό πατώματος και ζεστό νερό.

Συνοψίζοντας, οι βινυλικές λωρίδες αναβαθμίζουν αισθητικά τον χώρο γρήγορα και οικονομικά και επιπλέον είναι ανθεκτικές, αδιάβροχες, ηχομονωτικές κι έχουν αποδεδειγμένα μεγάλη διάρκεια ζωής. Όλα τα παραπάνω τις καθιστούν ιδανική επιλογή για την ανακαίνιση του δαπέδου του επαγγελματικού σας χώρου.

Δείτε μεγάλη ποικιλία σχεδίων βινυλικών λωρίδων υψηλών προδιαγραφών στον ακόλουθο σύνδεσμο ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΔΑΠΕΔΟ –LAMINATE- ΚΑΟΥΤΣΟΥΚ :: ΒΙΝΥΛΙΚΕΣ ΛΩΡΙΔΕΣ ΔΑΠΕΔΟΥ (plastelhome.gr)