Μαύρισε το τηγάνι; Το πανεύκολο trick για να το καθαρίσεις και να μην το πετάξεις

Μαύρισε το τηγάνι; Το πανεύκολο trick για να το καθαρίσεις και να μην το πετάξεις

Τα ανοξείδωτα σκεύη στην κουζίνα είναι μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Και όχι γιατί δεν μαγειρεύεις σωστά, αλλά γιατί από ένα σημείο και μετά μαυρίζουν από τα λίπη, κάτι που το καθιστά ιδιαίτερα δύσκολο για να καθαριστεί.

Τρίβεις, τρίβεις και ξανατρίβεις και το μόνο που καταφέρνεις να κάνεις είναι απλά να χάνεις τον χρόνο σου. Πολλές φορές βέβαια έχεις φτάσει και στο σημείο του να πετάξεις το μαγειρικό σκεύος, αφού οι προσπάθειές σου για καθάρισμα πέφτουν πάντα στο κενό.

Συνέχεια