Το λάθος που κάνετε με το πλυντήριο πιάτων και πώς να το διορθώσετε!

Το λάθος που κάνετε με το πλυντήριο πιάτων και πώς να το διορθώσετε!

Είναι αλήθεια! Σχεδόν όλοι κάνουν το παρακάτω λάθος με το πλυντήριο πιάτων και είναι πραγματικά πανεύκολο να το διορθώσετε αν το κάνετε και εσείς.

 
Χρησιμοποιείτε πολύ απορρυπαντικό πλυντηρίου και αυτό σας κοστίζει χρήματα και μάλιστα χωρίς λόγο.

Αν έχετε παρατηρήσει το πλυντήριο πιάτων σας να βουλώνει συχνά ή έχετε παρατηρήσει τα πιάτα και τα ποτήρια σας να έχουν μια περίεργη υφή, τότε σύμφωνα με το spirossoulis.com, μάλλον κάνετε και εσείς το ίδιο λάθος.

Αν μπείτε στη διαδικασία να καθαρίσετε το πλυντήριό σας που βούλωσε θα διαπιστώσετε πως μια μεγάλη ποσότητα απορρυπαντικού είναι αυτή που το έκανε να βουλώσει.

Μάθετε να χρησιμοποιείτε λιγότερο απορρυπαντικό. Ιδανικά το 1/3 αυτού που χρησιμοποιείτε αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει πολύ καλύτερη δουλειά και να μην βουλώνει και το πλυντήριό σας. Επιπλέον θα κάνετε και περισσότερη οικονομία.

Ξεκινήστε απλά κάνοντας δοκιμές. Βάλτε μια πολύ μικρή ποσότητα απορρυπαντικού και αν δείτε ότι καθαρίζει τα πιατικά σας μείνετε σε αυτήν. Αλλιώς την επόμενη φορά προσθέστε λίγη παραπάνω ποσότητα μέχρι να φτάσετε στην ιδανική ποσότητα για εσάς και το δικό σας πλυντήριο.