Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Το μυστικό για να γυαλίσετε τα ασημικά σας βρίσκεται στο ψυγείο σας!

Υπάρχει ένας απόλυτα φυσικός τρόπος για να γυαλίσετε τα ασημικά σας χωρίς να χρησιμοποιήσετε βαριά απορρυπαντικά. Ένα συστατικό που υπάρχει στο ψυγείο σας μπορεί να σας βοηθήσει να επαναφέρετε μέσα σε 10 λεπτά την παλιά λάμψη στα ασημικά σας.

Ποιο είναι το μυστικό συστατικό; Η κέτσαπ!

Βάλτε σε ένα μπολ κέτσαπ και βουτήξτε μέσα τα ασημένια κοσμήματά σας. Αφήστε τα εκεί για 10 λεπτά και στη συνέχεια βγάλτε τα. Πάρτε ένα βουρτσάκι και τρίψτε τα με λίγο νερό. Τα ασημένια σας κοσμήματα θα λάμψουν και πάλι σαν καινούρια.

Φυσικά μπορείτε να ακολουθήσετε την ίδια μέθοδο με τα ασημικά σας αλείφοντάς τα με κέτσαπ και αφήνοντας την κόκκινη σως να δράσει για 10-15 λεπτά.

Έξτρα tip Για κοσμήματα ή ασημικά που έχουν περίτεχνες λεπτομέρειες που δεν γυαλίζουν εύκολα χρησιμοποιήστε μια οδοντόβουρτσα για να τρίψετε καλύτερα.

Θέλετε να διατηρήσετε τα ασημικά σας λαμπερά για περισσότερο καιρό τώρα που τα γυαλίσατε; Βάλτε μέσα στο ντουλάπι που τα φυλάτε μερικά κομματάκια κιμωλίας. H κιμωλία απορροφάει την υγρασία που είναι υπεύθυνη για το μαύρισμα των ασημικών σας.

spirossoulis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα