Κάνε τη δίαιτα που κάνουν οι Γαλλίδες!

Κάνε τη δίαιτα που κάνουν οι Γαλλίδες!

Γιατί οι Γαλλίδες παραμένουν λεπτές παρόλο που δεν στερούνται κάποια από τα αγαπημένα τους φαγητά; Η Mireille Guiliano, η διάσημη συγγραφέας του best seller: Γιατί οι Γαλλίδες δεν παχαίνουν; μας αποκαλύπτει τα μυστικά της κομψής τους σιλουέτας και ένα διατροφικό πρόγραμμα για να αποκτήσουμε τις ιδανικές τους αναλογίες.

Η Mireille Guiliano είναι η διάσημη συγγραφέας του best seller: «Γιατί οι Γαλλίδες δεν παχαίνουν» «French Women Don΄t Get Fat». Το πρώτο της βιβλίο μεταφράστηκε σε 40 γλώσσες, πούλησε περισσότερα από 2 εκατομμύρια αντίτυπα και αναδείχτηκε best seller από την εφημερίδα New York Times. Η επιτυχία του βιβλίου κίνησε το ενδιαφέρον της βραβευμένης με Όσκαρ Χίλαρι Σουόνκ η οποία και αγόρασε τα δικαιώματα για να ετοιμάσει μια ταινία βασισμένη σε αυτό. Στο νέο της βιβλίο «French Women for Αll Seasons», η συγγραφέας μας αποκαλύπτει πως οι Γαλλίδες διατηρούν τη σιλουέτα τους, συνιστώντας ένα διαιτολόγιο που περιέχει σοκολάτα, ψωμί και κρασί.

Τα μυστικά της λεπτής σιλουέτας των Γαλλίδων

Έχετε στο μυαλό σας 3 λέξεις
Απόλαυση, Μερίδα και Πρόγραμμα.

Καταναλώνετε φαγητά ανώτερης ποιότητας σε μικρές ποσότητες, συχνά μέσα στην ημέρα.
Είναι πολύ σημαντικό να δίνετε αξία στην κάθε μπουκιά φαγητού που καταναλώνετε γιατί έτσι και χορταίνετε πιο εύκολα αλλά και απολαμβάνετε το φαγητό σας.

Μειώστε τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη ...

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα