Οι 7 οικονομικές αλλαγές που θα ανανεώσουν το σαλόνι σας με το τίποτε

Υπάρχουν πολλοί τρόποι να διακοσμήσετε το σπίτι σας οικονομικά ακολουθώντας μερικές από τις παρακάτω ιδέες.

Ζούμε σε μία δύσκολη περίοδο αλλά δεν υπάρχει λόγος να στερήσουμε την ανακαίνιση από το σπίτι μας εφόσον με τη σωστή πληροφόρηση και τις σωστές ιδέες, τα πάντα μπορούν να γίνουν με ελάχιστο έως μηδενικό κόστος.

Αυτοκόλλητα τοίχου

Υπάρχουν ένα σωρό αυτοκόλλητα που μπορείτε είτε να βρείτε σε καταστήματα ή ακόμα και στο ίντερνετ. Επιλέξτε ένα σχέδιο που σας αρέσει και κολλήστε το σε χρόνο dt.

Καθρέφτης με στιλ

Οι καθρέφτες δίνουν στιλ σε κάθε χώρο και αν επιλέξετε έναν καθρέφτη με ιδιαίτερο σχέδιο ή κορνίζα, τότε θα έχετε το τέλειο έργο τέχνης που θα ενισχύσει το στιλ του χώρου σας. Επίσης οι καθρέφτες έχουν τη δυνατότητα, αν τοποθετηθούν σωστά σε σχέση με την μπαλκονόπορτα, να αντανακλούν το φως μεγαλώνοντας τον χώρο σας. Δοκιμάστε τη θέση του μέσα στην ημέρα για να βρείτε ποια αναδεικνύει περισσότερο τη διάταξη του δωματίου σας.

Αποθηκευτικοί χώροι

Βρείτε ένα σημείο του σπιτιού με εσοχή και φτιάξτε εκεί μία αυτοσχέδια βιβλιοθήκη. Προσθέστε ράφια στο ίδιο χρώμα με τον τοίχο για να φαίνεται σαν να προϋπήρχε και βάλτε πάνω βιβλία, διακοσμητικά ή ό,τι άλλο επιθυμείτε.

Ριχτάρια ...διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ