Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων για αυτά τα 5 πράγματα στο σπίτι σας

 Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων για περισσότερα πράγματα
Προφανώς, χρησιμοποιείτε τις ταμπλέτες για το πλυντήριο πιάτων (εξ ου και το όνομα) στο πλυντήριο πιάτων. Αλλά ξέρετε ότι μπορείτε να τις χρησιμοποιήσετε και άλλες χρήσεις εκτός από τα πιάτα; Μάλλον όχι! Είναι πολύ χρήσιμες για πολλές δουλειές του σπιτιού. Με άλλα λόγια, είναι κρίμα να τις χρησιμοποιείτε μόνο στο πλυντήριο πιάτων.

Φριτέζα
Μια από τις εκνευριστικές δουλειές είναι το καθάρισμα της φριτέζας. Είναι πολύ δύσκολο να αφαιρέσεις όλη αυτή την λίγδα μέσα από την φριτέζα. Ευτυχώς, μια ταμπλέτα του πλυντηρίου πιάτων θα κάνει την δουλειά αυτή πολύ πιο εύκολη. Γεμίστε την άδεια φριτέζα κατά τα τρία τέταρτα με ζεστό νερό και προσθέστε μια ταμπλέτα για το πλυντήριο πιάτων. Αφήστε μέσα και το καλάθι της φριτέζας. Ανοίξτε την φριτέζα αλλά βεβαιωθείτε ότι η θερμοκρασία της δεν θα ξεπεράσει του 90 °C. Αφήστε την ανοιχτή για 10 λεπτά περίπου. Στην συνέχεια, ξεπλύνετε την φριτέζα με ζεστό νερό. Επιπλέον συμβουλή: υπάρχει πιθανότητα όταν καθαρίζετε την φριτέζα να μυρίσει ο χώρος τηγανιτό λάδι, επομένως καλό θα ήταν να αφήσετε ένα παράθυρο τουλάχιστον ανοιχτό.

Αποσμητικό
Ένα από τα συνηθισμένα προβλήματα που αντιμετωπίζουν πολλοί άνθρωποι είναι η μυρωδιά του φαγητού που μένει στο σπίτι μετά το μαγείρεμα. Αυτό συμβαίνει ιδιαίτερα όταν έχετε τηγανίσει ψάρι ή τηγανίτες. Ένας εύκολος τρόπος για απαλλαγείτε από αυτές τις μυρωδιές στο σπίτι σας είναι να χρησιμοποιήσετε μια ταμπλέτα για το πλυντήριο πιάτων. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε μια μεγάλη κατσαρόλα δοχείο και να την γεμίσετε με νερό. Ανάψτε το μάτι στην σιγανή φωτιά και προσθέστε την ταμπλέτα. Οι μυρωδιές του μαγειρέματος θα απορροφηθούν από την κατσαρόλα και το σπίτι σας θα έχει μια μυρωδιά φρεσκάδας!
δείτε στο ourlife.gr και τις επόμενες απίστευτες χρήσεις

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ