Πώς να μη μυρίζουν τα χέρια σας σκόρδο και κρεμμύδι μετά το μαγείρεμα

Πώς να μη μυρίζουν τα χέρια σας σκόρδο και κρεμμύδι μετά το μαγείρεμα

Εάν έχετε ψιλοκόψει κρεμμύδι, ή σκόρδο στο παρελθόν, τότε ξέρετε ότι η μυρωδιά που μένει στα χέρια σας δεν φεύγει με τίποτα!

Το σαπούνι δεν είναι αποτελεσματικό για να βγάλει την μυρωδιά από κρεμμύδι ή σκόρδο στα χέρια.

Το μυστικό για να φύγει η μυρωδιά από κρεμμύδι ή σκόρδο

Αν θέλετε πραγματικά να απαλλαγείτε από αυτή τη μυρωδιά, αρκεί να τρίψετε με τα χέρια σας ένα... κουτάλι!

Αυτό το τέχνασμα λειτουργεί πραγματικά με το σκόρδο και με κρεμμύδια, των οποίων οι μυρωδιές μπορούν να εξουδετερωθούν με τον ανοξείδωτο χάλυβα.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τρίψετε τα χέρια σας με ένα αντικείμενο από ανοξείδωτο χάλυβα (όπως ένα κουτάλι, ένα μαχαίρι ή ακόμα και την άκρη του νεροχύτη) κάτω από κρύο νερό, σαν το κουτάλι να ήταν σαπούνι.

Όταν τελειώσετε, τα χέρια σας θα έχουν χάσει το μεγαλύτερο μέρος της άσχημης μυρωδιάς. Μετά, μπορείτε να τα πλύνετε με κανονικό σαπούνι για να μυρίζουν και ευχάριστα.

 

iatropedia

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα