Χρήσεις της σόδας στη μαγειρική, που θα σας λύσουν τα χέρια!

Η μαγειρική σόδα πάει παντού και είναι ιδιαίτερα χρήσιμη στην καθημερινότητα μίας νοικοκυράς.

Εμείς, σας παρουσιάζουμε πως μπορείτε να τη χρησιμοποιήσετε στη μαγειρική. Μυστικά, που ενδεχομένως δεν γνωρίζατε.

Αλλά και αν τα έχετε ακούσει κάπου, κάπως, σας τα υπενθυμίζουμε. Έχουμε και λέμε, λοιπόν:

Για κρέας… λουκούμι!

Θέλετε το κρέας σας να γίνει λουκούμι; Φτιάξτε μαρινάδα με μαγειρική σόδα. Πασπαλίστε το κρέας με λίγη ποσότητα και αφήστε το στο ψυγείο, για 2 με 3 ώρες. Στη συνέχεια, το ξεπλένετε καλά και το βάζετε για ψήσιμο.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα