Αυτά τα μυστικά της μπύρας τα γνωρίζετε;

Ποιος θα φανταζόταν πως αυτό το απλό οινοπνευματώδες ποτό θα έβρισκε τόσες εφαρμογές στην καθημερινότητά πέραν της προφανής. Ο ζύθος, όπως είναι η ελληνική ονομασία της προέρχεται από τους Σουμέριους ωστόσο είναι πιθανό η μπύρα να ήταν γνωστή και σε προγενέστερους λαούς της Μεσοποταμίας.

Η μπύρα που έχει ως κύρια συστατικά της το νερό, το κριθάρι, τη ζύμη (μαγιά) και τον λυκίσκο, αν τη χρησιμοποιήσουμε σωστά μπορεί να κάνει την καθημερινότητά μας εξαιρετικά εύκολη.

Μην την πιείτε… λουστείτε έλεγε πολύ σοφά η πρωταγωνίστρια της διαφήμισης και σίγουρα κάτι θα ήξερε!

Η μπύρα αλλά και η μαγιά που περιέχει μπορεί να θρέψει σε βάθος την τρίχα των μαλλιών σας και να δώσει απαλότητα και λάμψη. Σημαντικό επίσης είναι πως αναδομεί κατεστραμμένους θύλακες της τρίχας και αποτελεί ένα εναλλακτικό τρόπο θεραπείας των μαλλιών σας. Η διαδικασία απλή, αδειάστε σε ένα δοχείο αρκετή ποσότητα μπύρας του εμπορίου, αφήστε την να ξεθυμάνει και εφαρμόστε με ελαφρύ μασάζ στα μαλλιά σας αφού τα λούσετε.

Κάντε τα έπιπλα σας να αστράφτουν. Μην αγχώνεστε αν έχετε μερικές μπύρες που έχουν ξεθυμάνει από το βράδυ του Σαββάτου, εμείς είμαστε εδώ για να σας δώσουμε τη λύση.

Διαβάστε περισσότερα στο Ourlife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα