Κακό φενγκ σούι στην κρεβατοκάμαρα; Οι 6 συμβουλές

Feng Sui στα κινέζικα θα πει Αέρας και νερό. Το σπίτι με καλό feng sui διέπεται από συμμετρία, ισορροπία, ηρεμία, τάξη και αρμονία.

Γίνεται το καταφύγιό μας. Ενας χώρος που μας γεννά θετικά συναισθήματα. Η αρμονία της φύσης εισβάλλει στο χώρο και νιώθουμε ελευθερία και ευρωστία.

H κρεβατοκάμαρά μας είναι ένας από τους χώρους του σπιτιού που επηρεάζει κατά πολύ τη διάθεσή μας μιας και σε αυτόν περνάμε τις περισσότερες ώρες μας όσο βρισκόμαστε στο σπίτι μετά από μια κουραστική ημέρα.

Mια ειδικός του Feng Sui, η Laura Cerrano, δίνει τις απαραίτητες συμβουλές για να μετατρέψουμε την κρεβατοκάμαρά μας σε μια «όαση» που θα εξασφαλίσει ποιοτικό ύπνο.

Το Feng Sui διέπεται από μια βασική αρχή: «Μην αφήνεις την ακαταστασία να κυριεύει τον χώρο, μην αφήνεις τις ηλεκτρικές συσκευές συνέχεια σε λειτουργία, να στρώνεις πάντα το κρεβάτι σου».

Η διαρρύθμιση των επίπλων, τα χρώματα και το φως μπορούν να παίξουν καθοριστικό ρόλο στην ποιότητα του ύπνου μας. Ακολουθούν 6 συμβουλές της ειδικού που βασίζονται στη φιλοσοφία του feng sui και μπορούν να αλλάξουν τον τρόπο που κοιμάστε.

Διαβάστε τις 6 συμβουλές

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα