Την πρόκριση στους 16 του Μουντιάλ της Βραζιλίας εξασφάλισε ουσιαστικά η Κολομβία, καθώς διπλασίασε τις νίκες της στον Γ' όμιλο, στον οποίο μετέχει και η Εθνική μας ομάδα ποδοσφαίρου.
Το συγκρότημα του Πέκερμαν επιβλήθηκε την Πέμπτη με 2-1 σκορ της Ακτής Ελεφαντοστού στο Estadio Nacional Brasilia και πλέον είναι μία ανάσα από την επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Οι Νοτιοαμερικάνοι προηγήθηκαν με 2-0 χάρη στα τέρματα των Ροντρίγκες και Κιντέρο στο 62' και στο 67'΄αντίστοιχα και το μόνο που κατάφεραν οι Ιβοριανοι στη συνέχεια ήταν να μειώσουν σε 2-1 με τέρμα του Ζερβίνιο στο 73'.
Κολομβία-Ακτή Ελεφαντοστού 2-1 (ΝΕΡΙΤ SPORTS, NEΡΙΤ HD)
Γκολ: 62' Ροντρίγκες, 67' Κιντέρο - 73' Ζερβίνιο
Κίτρινες: Ζοκορά
Κόκκινες:
Δοκάρια: Ζοκορά (59' Κολομβία)
Κολομβία (Χοσέ Πέκερμαν): Οσπίνα, Σαπάτα, Γέπες, Αρμέρο (72' Αρίας), Αγκιλάρ (80' Μεχία), Γκουτιέρες, Σάντσες, Ζουνίγκα, Κουαρδάδο, Ροντρίγκες, Ιμπάρμπο (53' Κιντέρο).
Aκτή Ελεφαντοστού (Σαμπρί Λαμουσί): Μπαρί, Μποκά, Ντιοτέ, Ζοκορά, Ζερβίνιο, Μπονί (60' Ντρογκμπά), Γκραντέλ (67' Καλού), Οριέ (73' Μπολί), Γ. Τουρέ, Σέρι, Μπάμπα.
Μουντιάλ 2014: Στους 16 πέρασε η Κολομβία
- Zougla.gr
- 19 Ιουν. 2014 - 21:08
- Μουντιάλ 2014
❤️ Αυτό το άρθρο άρεσε σε 978 άτομα
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News 
Μοιραστέιτε το




