Η διαδικτυακή σχέση, το μπλέξιμο με τη θεία της και μια απάτη 3 ετών

Η διαδικτυακή σχέση, το μπλέξιμο με τη θεία της και μια απάτη 3 ετών

Ένας 28χρονος Κινέζος διατηρούσε διαδικτυακή σχέση με κοπέλα που δεν γνώρισε επειδή δεν την άφηνε η οικογένειά της. Στη συνέχεια γνώρισε την θεία της που έμεινε μαζί του για τρία χρόνια μέχρι που ανακάλυψε τυχαία την... απάτη.
Ένας άνδρας από την επαρχία Χανγκτζού της Κίνας, «συνάντησε» μία γυναίκα διαδικτυακά με την οποία είχε «online σχέση» επί τρία χρόνια.

 Όπως αναφέρει η dimsumdaily.hk, η κοπέλα με την οποία «βρισκόταν» διαδικτυακά ο άνδρας, δεν τον συνάντησε ποτέ και ισχυρίστηκε ότι η αυστηρή οικογενειακή της ανατροφή και η αντίθεση των γονιών της, ήταν οι βασικοί λόγοι για να μην γίνει ποτέ αυτή η γνωριμία από κοντά.

Στη συνέχεια έστειλε την θεία της να ζήσει μαζί του και ισχυρίστηκε ότι η θεία ήθελε να κάνει μια «αξιολόγηση χαρακτήρα» σε εκείνον ενώ έμεινε μαζί του για τρία χρόνια.
Ο άνδρας που σχεδίαζε να παντρευτεί με το διαδικτυακό του φλερτ που δεν είχε συναντήσει όμως ποτέ, όχι μόνο φρόντιζε την θεία της κοπέλας του αλλά της μετέφερε και ένα ποσό περίπου 100 χιλιάδων γουάν, σε όλο αυτό το διάστημα των τριών ετών.

Πριν από λίγες ημέρες, βοήθησε την θεία της να επισκευάσει το κινητό της και ανακάλυψε ότι η «θεία» ήταν η ίδια η κοπέλα και προχώρησε σε αναφορά στην αστυνομία.

Πρόσφατα, η αστυνομία αποκάλυψε την απάτη και ανέφερε ότι το 2017, ο 28χρονος άνδρας συνάντησε την Γιανγκ στο ίντερνετ όπου ανέπτυξαν «σχέση».

 Πήγε στην επαρχία Ανχουέι δύο φορές για να συναντήσει την κοπέλα του, αλλά αυτό δεν έγινε δεκτό από την οικογένειά της.

Το 2018, η κοπέλα του είπε, ότι η θεία ήθελε να πάει στην Χανγκτζού να τον επισκεφθεί αλλά έμεινε σπίτι του για 3 χρόνια.

Η γυναίκα, συνελήφθη από τις αρχές.


e-daily

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα