Ποιο θα είναι το πρόβλημα με τη συμμετοχή Τριαντάφυλλου στις εκλογές και τα ζώδια

Ποιο θα είναι το πρόβλημα με τη συμμετοχή Τριαντάφυλλου στις εκλογές και τα ζώδια

Ποιο θα είναι το πρόβλημα με τη συμμετοχή Τριαντάφυλλου στις εκλογές, σύμφωνα με τον Νικήτα Κακλαμάνη
Μπορεί το εργασιακό νομοσχέδιο να είναι το θέμα των τελευταίων ημερών, ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι στη συζήτηση δεν χωράνε κι άλλα ζητήματα, όπως για παράδειγμα τα... ζώδια, η Λίτσα Πατέρα και ο Τριαντάφυλλος.

Αυτό τουλάχιστον φάνηκε το πρωί της Πέμπτης (17/06) στη συζήτηση που είχαν στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο Νικήτας Κακλαμάνης και ο Κώστας Ζαχαριάδης.

Αναλυτικότερα, την ώρα που τοποθετούνταν ο κ. Κακλαμάνης, σημείωσε ότι του έκανε εντύπωση που στη Βουλή πολλοί ομιλητές δεν αναφέρθηκαν στην απασχόληση αν και στο επίκεντρο ήταν το εργασιακό νομοσχέδιο.

Τότε, ο κ. Ζαχαριάδης, σχολιάζοντας τη φράση του πρωθυπουργού στη Βουλή ότι «τα άστρα για την καλή πορεία της οικονομίας είναι ευθυγραμμισμένα», ανέφερε με νόημα ότι «εδώ είχαμε κάποιους που μιλούσαν 55 λεπτά και μας έλεγαν τα ζώδια Και είμαστε και επιστήμονες».

Στο σημείο αυτό, παρενέβη ο Γιώργος Παπαδάκης και γελώντας είπε «κάτω τα χέρια από τη Λίτσα Πατέρα. Έχετε μπει παντού... Δεν θα το ανεχτούμε αυτό».

Στη συνέχεια, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ρώτησε τον δημοσιογράφο τι ζώδιο είναι, με τον Γιώργο Παπαδάκη να απαντά «υδροχόος».

«Α... κι εγώ. Πάμε εξαιρετικά φέτος...», σχολίασε χαριτολογώντας ο κ. Ζαχαριάδης, προσθέτοντας ότι «δεν γίνεται να βγαίνουμε στην τηλεόραση χωρίς να ξέρουμε τα άστρα. Ποιον θα ρωτάμε αν πάμε καλά...».

Και κάπου εκεί, στη συζήτηση «έπεσε» και το όνομα του... Τριαντάφυλλου. Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Παπαδάκης ρώτησε τους δύο βουλευτές εάν είναι αλήθεια ότι διεκδικούν τον πρώην παίκτη του Survivor για τα ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές.

«Τον Τριαντάφυλλο του Survivor; Δεν το βλέπω το Survivor και δεν έχω άποψη», απάντησε ο κ. Κακλαμάνης, με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο να συνεχίζει το αστείο, λέγοντας ότι ο Τριαντάφυλλος θα πάει ΝΔ και ο Τζέιμς στον ΣΥΡΙΖΑ.

Τότε, ο κ. Κακλαμάνης υποστήριξε ότι «το πρόβλημα δεν είναι αν θα συμμετάσχει ο κάθε Τριαντάφυλλος στη ΝΔ ή τον ΣΥΡΙΖΑ. Το πρόβλημα είναι μη δείτε να εκλέγεται «αέρα πατέρα»».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα