Κέρδισε 182 εκατομμύρια λίρες στο τζόκερ, αλλά δεν στάθηκε τυχερή

Κέρδισε 182 εκατομμύρια λίρες στο τζόκερ, αλλά δεν στάθηκε τυχερή

Κέρδισε 182 εκατομμύρια λίρες στο τζόκερ, αλλά συνειδητοποίησε ότι δεν είχε ρίξει το δελτίο. Η άτυχη 19χρονη έπαιζε κάθε εβδομάδα τα ίδια νούμερα και ενώ κατάφερε να πετύχει, δεν είχε ρίξει το δελτίο της

Η 19χρονη Ρέιτσελ, φοιτήτρια στο πανεπιστήμιο στο Μπράιτον, κάθε εβδομάδα έγραφε τα συγκεκριμένα νούμερα

Το 6, το 12, το 22, το 29 και το 33. Και σαν τζόκερ έπαιζε το 6 και το 11. 

Μέχρι που προχθές η Ρέιτσελ όταν ξύπνησε και είδε τα νούμερα που είχαν κληρωθεί, κόντεψε να χάσει τη φωνή της από τα ουρλιαχτά. Όλα μα όλα τα νούμερα καθώς και το τζόκερ είχαν βγει και ήταν εκείνα που έπαιζε κάθε φορά. 

Το τυχερό δελτίο για την ακρίβεια κέρδιζε 182.000.000 λίρες. Η ζωή της θα άλλαζε από τη μια στιγμή στην άλλην. Μόνο που η τύχη παίζει ύπουλα παιχνίδια. Ύστερα από την αρχική χαρά η Ρέιτσελ συνειδητοποίησε πως εκείνη τη συγκεκριμένη εβδομάδα δεν είχε ρίξει το δελτίο. 
Απορροφημένη από την εργασία της δεν είχε παίξει για μια και μοναδική φορά στη ζωή της. Η Ρέιτσελ έπεσε στα πατώματα. Εάν την έπιανες από τη μύτη θα έσκαγε. Μάλιστα ο φίλος της έκανε και εκείνος μια ανάρτηση στο twitter και έγραψε: «Όταν η φίλη σου αποφασίζει να μην παίξει στο EuroMillons... και όλοι, οι συνήθεις 7 αριθμοί της κληρώνονται».

Μετά το αρχικό σοκ η φοιτήτρια ανέκτησε την ψυχραιμία της και πιο ήρεμη δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Όλα συμβαίνουν για έναν λόγο, δεν είμαστε φτωχότεροι ή πλουσιότεροι απ' ό,τι ήμασταν το πρωί. Mακάρι να τα κέρδισε κάποιος που τα έχει απελπισμένη ανάγκη. Αν και είμαι λυπημένη, νομίζω ότι θα το ξεπεράσουμε πολύ γρήγορα».

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα