Μητέρα πουλούσε κοσμήματα 17.000 ευρώ για να σώσει το γιό της και ο αγοραστής της έδωσε 155.000 ευρώ

Μητέρα πουλούσε κοσμήματα 17.000 ευρώ για να σώσει το γιό της και ο αγοραστής της έδωσε 155.000 ευρώ

Μια ανύπαντρη μητέρα πουλούσε τα κοσμήματα της προς 17.000 χιλιάδες ευρώ για να σώσει τον άρρωστο γιο της, αλλά ένας αγοραστής με ψυχή όπως αποδείχτηκε της έδωσε 155.000 χιλιάδες ευρώ

 Ο Αλεξάντερ ο γιος της γεννήθηκε με όγκο στον εγκέφαλο και τα 17.000 ευρώ ήταν τα χρήματα που χρειαζόταν προκειμένου να γίνει μια επέμβαση στο κεφάλι του παιδιού. 

Όμως μέσω της εκπομπής του ITV, «Million Pound Pawn», βρέθηκε ένας αγοραστής «καλός Σαμαρείτης» ο οποίος προσέφερε αντί για 17.000, το ποσό των 155.000 ευρώ.


Η ιστορία της που προβλήθηκε από το κανάλι ITV φαίνεται ότι συγκίνησε τον κόσμο. Έτσι αντί για το ποσό αυτό, ένας αγοραστής έδωσε σχεδόν το δεκαπλάσιο. Η γυναίκα πουλούσε τα σκουλαρίκια της και ένα ρολόι, παλιό οικογενειακό κειμήλιο.


Η ίδια συγκινημένη είπε: «Ο θείος μου κέρδισε το συγκεκριμένο ρολόι σε ένα παιχνίδι πόκερ. Μου το άφησε λέγοντας μου ότι αν χρειαζόμουν ποτέ χρήματα ότι θα μπορούσα να το πουλήσω. Τα σκουλαρίκια ήταν από τη γιαγιά μου». 

Και συνέχισε μιλώντας για το παιδί της: ««Πρέπει να τον πάω σε έναν ειδικό νευρολόγο για να του χαρίσω μια αξιοπρεπή ζωή. Ήταν τόσο δύσκολο γι αυτόν όλα αυτά τα χρόνια. Πλέον έχει φτάσει 16 ετών και μπορώ να τον βοηθήσω. Και αυτό πρέπει να γίνει πολύ σύντομα διαφορετικά θα τον χάσω. Αυτό το “χρυσάφι” θα βοηθήσει τον γιο μου να αποκτήσει καλύτερη ποιότητα ζωής

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα