Χριστούγεννα 2020: Δείτε την στολισμένη Αθήνα από βίντεο. Διονύση, δώσε φως

Χριστούγεννα 2020: Δείτε την στολισμένη Αθήνα από βίντεο. Διονύση, δώσε φως

 Ο Δήμος Αθηναίων επιλέγει φέτος έναν διαφορετικό τρόπο για να μοιραστεί με όλους ,τη φωταγώγηση του δέντρου της πλατείας Συντάγματος.

Μέσα από μια μικρή ταινία που διηγείται μια Αθηναϊκή χριστουγεννιάτικη ιστορία για τους πραγματικούς ήρωες του Δήμου, έρχονται στο φως όσα δεν είχαμε ποτέ μέχρι τώρα την ευκαιρία να δούμε, για μια από τις πιο γιορτινές παραδόσεις της πόλης, σε αυτή την πρωτόγνωρη περίοδο της απομακρυσμένης καθημερινότητάς μας.

 Φέτος ο Δήμος Αθηναίων απευθύνει το μεγάλο ευχαριστώ που οφείλει στους ανθρώπους του. Τους αφανείς ήρωες, που ακούραστα παραμένουν στην πρώτη γραμμή, όχι μόνο τα Χριστούγεννα αλλά κάθε μέρα, βάζοντας πλάτη για να σπάει η σκοτεινιά της εποχής για τους κατοίκους αυτής της πόλης. Φέτος τα φώτα σ’ αυτούς που πραγματικά δίνουν φως στη ζωή μας. Καλά Χριστούγεννα
Αυτό είναι το μήνυμα του Δημαρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη. με αφορμή την φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου

Tα καλά της φόρεσε η Αθήνα που, παρά τους έρημους δρόμους της, ετοιμάζεται για τα Χριστούγεννα και την έλευση του νέου έτους.

Ο Δήμος Αθηναίων έχει ήδη στολίσει την Πλατεία Συντάγματος, την Ερμού την Πανεπιστημίου και τους γύρω δρόμους, ενώ η Πλατεία Ομόνοιας θα γιορτάσει φέτος και πάλι με το συντριβάνι της.

Μαγευτικές είναι οι εικόνες και από το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος «Σταύρος Νιάρχος».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα