Ας πούμε απλώς ότι θα έχουμε τα πιο πολυσυζητημένα χριστουγεννιάτικα φώτα της χώρας φέτος

Ας πούμε απλώς ότι θα έχουμε τα πιο πολυσυζητημένα χριστουγεννιάτικα φώτα της χώρας φέτος

«Δεν ήταν η πρόθεσή μας να εγκαταστήσουμε χριστουγεννιάτικα φώτα που θυμίζουν στους ανθρώπους ένα πέος». Ο δήμαρχος μιας πόλης του Βελγίου ζητά συγγνώμη για τη χριστουγεννιάτικη διακόσμηση.

Παραδέχτηκε στους κατοίκους της περιοχής ότι δεν σκόπευε σκόπιμα να κάνει τις φετινές χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις να μοιάζουν τόσο πολύ με φαλλούς.

Τα νέα χριστουγεννιάτικα φώτα, φτιαγμένα στα χρώματα της πόλης, εγκαταστάθηκαν πρόσφατα στο δήμο Oudenburg της βελγικής επαρχίας Δυτικής Φλάνδρας.

Οι αρμόδιοι του Δήμου αρχικά σκέφτονταν να φτιάξουν διακοσμητικά σαν κεριά, αλλά στη συνέχεια αποφάσισαν ότι μια φλόγα στην κορυφή της λευκής στήλης ήταν κλισέ και έτσι έβαλαν μια μπλε μπάλα αντί για αυτήν.

Ωστόσο, όπως αναφέρει το Daily Mail, δεν πέρασε πολύς καιρός πριν οι κάτοικοι συνειδητοποιήσουν ότι η νέα εορταστική διακόσμηση μοιάζει περισσότερο με ανδρικά γεννητικά όργανα και όχι με …κεριά.

Ο δήμαρχος Anthony Dumarey είπε: «Φυσικά, δεν ήταν η πρόθεσή μας να εγκαταστήσουμε χριστουγεννιάτικα φώτα που θυμίζουν στους ανθρώπους ένα πέος» και παρότρυνε τους δημότες του να δούν «την ελαφρά πλευρά του συμβάντος».

Ο δήμαρχος είπε ότι οι διακοσμήσεις, που αποτελούνται από έναν μακρύ άξονα με ένα βολβοειδές μπλε άκρο, δεν έμοιαζαν με φαλλούς μέχρι να φωτιστούν. «Το συνειδητοποίησα μόνο όταν φωτίστηκαν. Αλλά πρέπει να δούμε όλη τη διακόσμηση με χιούμορ»,είπε

Ο δήμαρχος εξακολουθεί να εξηγεί: «Το τεχνικό τμήμα μας τους σχεδίασε. Εάν τα είχαμε αγοράσει, θα μας κοστίσει περίπου τρεις φορές περισσότερο. Επιλέξαμε λοιπόν τα χρώματα της πόλης και βάζαμε ένα μπλε άκρο στην κορυφή γιατί πιστεύαμε ότι η φλόγα ήταν κλισέ. Υπήρξε πολλή αντίδραση, αλλά δεν βλέπω κανένα λόγο να τα αφαιρέσω ή να τα αντικαταστήσω».

Ο δήμαρχος πρόσθεσε: «Ας πούμε απλώς ότι θα έχουμε τα πιο πολυσυζητημένα χριστουγεννιάτικα φώτα της χώρας φέτος».

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα