Το βίντεο για τον κορονοϊό που έγινε viral: Γίναμε ήρωες, δεν κάναμε τίποτα

Το βίντεο για τον κορονοϊό που έγινε viral: Γίναμε ήρωες, δεν κάναμε τίποτα

Στο βίντεο που κυκλοφορεί κι έγινε viral ο… ταπεινός καναπές γίνεται ήρωας στον παγκόσμιο αγώνα κατά του κορονοϊού. Το διάρκειας περίπου 1,5 λεπτού μήνυμα ξεκινά με έναν ηλικιωμένο να θυμάται την “υπηρεσία” του στο έθνος όταν ήταν απλώς ένας νεαρός μαθητής “το χειμώνα του 2020, όταν τα μάτια ολόκληρης της χώρας ήταν πάνω μας”.

“Ήμουν μόλις 22 ετών και σπούδαζα μηχανική”, συνεχίζει, “όταν χτύπησε το δεύτερο κύμα”.

Με μουσική υπόκρουση από βιολιά και ηχητικές εκρήξεις, το σκηνικό αλλάζει και ο αφηγητής εμφανίζεται ως ένας νεαρός.

“Ξαφνικά η μοίρα αυτής της χώρας βρισκόταν στα χέρια μας”, λέει. “Έτσι συγκεντρώσαμε όλο το θάρρος μας και κάναμε ό, τι περίμενε ο κόσμος από εμάς, το μόνο σωστό πράγμα. Δεν κάναμε τίποτα!”.

“Ημέρες και νύχτες μείναμε στο σπίτι μας και πολεμήσαμε ενάντια στην εξάπλωση του κορωνοϊού”, συνεχίζει ο αφηγητής. “Ο καναπές μας ήταν η πρώτη γραμμή και η υπομονή μας ήταν το όπλο μας. Έτσι γίναμε ήρωες τότε. Τον χειμώνα του κορωνοϊού το 2020”.

Η διαφήμιση τελειώνει με ένα κυβερνητικό μήνυμα ότι “μπορείτε επίσης να γίνετε ήρωας μένοντας στο σπίτι”.

Η Γερμανία επέβαλε νέους περιορισμούς για να περιορίσει τη διάδοση του COVID-19 στις αρχές Νοεμβρίου, κλείνοντας εστιατόρια, μπαρ και γυμναστήρια και θέτοντας όρια στον αριθμό των ατόμων που μπορούν να συναντηθούν σε δημόσιους και ιδιωτικούς χώρους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα