Έμαθε με SMS ότι δεν έχει κορονοϊό χωρίς να κάνει τεστ

Έμαθε με SMS ότι δεν έχει κορονοϊό χωρίς να κάνει τεστ

Μια γυναίκα που δεν έκανε τεστ για κορονοϊό, έμαθε μέσω SMS από τον ΕΟΔΥ πως τα αποτελέσματα βγήκαν και είναι αρνητικά.

Συγκεκριμένα, η ΄δια ήταν στο χωράφι, όταν άκουσε την ειδοποίηση για τα μηνύματα στο κινητό της. Τότε, είδε ένα SMS του ΕΟΔΥ που ανέφερε πως ήταν αρνητικά τα αποτελέσματα του τεστ, το οποίο όμως δεν έκανε ποτέ.

Μάλιστα, ανήρτησε το μήνυμα στο Facebook και έγραψε το εξής:

«Είμαι αρνητική στον Κορονοϊό! Και για να σας πω την αλήθεια ούτε εγώ ήξερα ότι έκανα τεστ, χαμπάρι δεν πήρα. Τώρα που με βρήκανε, πως με “σκανάρανε” απορώ. Εγώ στο χωράφι ήμουν και τάιζα τα σκυλιά εκείνη την ώρα. Αλλά απ’ ότι φαίνεται τα τεστ έχουν περάσει πλέον σε άλλο επίπεδο. Δεν χρειάζεται η φυσική σου παρουσία. Γίνονται εξ αποστάσεως. Κάτι σαν αερο – φωτογραφία ας πούμε. Ευτυχώς και ο ΕΟΔΥ! Να είναι καλά οι άνθρωποι και μου έκαναν το τεστ και μου έστειλαν μήνυμα για να ησυχάσω…».

Έπειτα, η 50χρονη μίλησε στο Mega για την περίεργη εμπειρία που έζησε και είπε ότι «ποτέ δεν πήγα να κάνω test για τον κορoνοϊό, ούτε είχα συμπτώματα. Ήμουν όλη ημέρα σπίτι μου και τάιζα τα σκυλιά μου την ώρα που φαίνεται ότι έκανα το τεστ. Όταν έλαβα το sms το θεώρησα αστείο και το ανέβασα με χιουμοριστική διάθεση. Προφανώς έγινε κάποιο λάθος με το τηλέφωνο».

Επίσης, συμπλήρωσε πως «ορισμένοι επιτήδειοι πήραν το ποστ μου και το έκαναν σημαία ότι δεν υπάρχει κορoνοϊός και ότι όλα είναι ψεύτικα. Ποτέ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Φυσικά και ο ιός υπάρχει και πρέπει όλοι να προσέχουμε. Βρήκα το μπελά μου με αυτό το ποστ που το ανέβασα χιουμοριστικά…».

 

ieidiseis

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα