Viral: Ο Τραμπ κλαίει και χτυπιέται όταν μαθαίνει το αποτέλεσμα των εκλογών. Δεν κάνει πίσω ο Τραμπ

Viral: Ο Τραμπ κλαίει και χτυπιέται όταν μαθαίνει το αποτέλεσμα των εκλογών. Δεν κάνει πίσω ο Τραμπ

Στο βίντεο με τον τίτλο απόψε στο Λευκό Οίκο εμφανίζεται ο απερχόμενος πρόεδρος των ΗΠΑ να κλαίει και να χτυπιέται στο πάτωμα, δίπλα από άλλα παιδάκια.

Σαν κακομαθημένο πιτσιρίκι, ο Τραμπ αρνείται να βγει από το Λευκό Οίκο παρά τις προσπάθειες του αντιπροέδρου του, Μάικ Πενς να τον σηκώσει από το πάτωμα.Αγωγή στο Ανώτατο δικαστήριο ετοιμάζει το νομικό επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ για το αποτέλεσμα των εκλογών στις ΗΠΑ

Ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να επιμένει στη σκληρή στάση που έχει κρατήσει από τις πρώτες ώρες των αποτελεσμάτων στις εκλογές των ΗΠΑ, αμφισβητώντας ευθέως την εγκυρότητά τους. Μάλιστα μετά την δημοσιοποίηση του τελικού νικητή Τζο Μπάιντεν, ο Τραμπ δήλωσε πως το επιτελείο του θα αρχίσει να προσβάλλει τα αποτελέσματα των αμερικανικών προεδρικών εκλογών στα δικαστήρια την ερχόμενη εβδομάδα.

«Οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει», σημείωσαν άνθρωποι από το επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ. «Όλοι ξέρουμε γιατί ο Τζο Μπάιντεν βιάζεται να προσποιηθεί ανυπόστατα ότι είναι ο νικητής, και γιατί οι σύμμαχοί του στα ΜΜΕ προσπαθούν τόσο πολύ τον βοηθήσουν: δεν θέλουν να γίνει γνωστή η αλήθεια», ανέφεραν και πρόσθεσαν: «Το απλό γεγονός είναι πως αυτές οι εκλογές είναι ακόμη πολύ μακριά από το να έχουν τελειώσει».

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του επιτελείου του ανέφερε: «Από τη Δευτέρα η καμπάνια μας θα ξεκινήσει τις διαδικασίες για την κατάθεση αγωγής στο Ανώτατο δικαστήριο προκειμένου να τηρηθούν οι νόμοι και η προεδρία να δοθεί στο δίκαιο νικητή. Δεν θα ησυχάσω μέχρι να υπάρξει τίμια καταμέτρηση που απαιτεί η δημοκρατία».

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα