Θεσσαλονίκη: Πάντα πρωτοπόροι! Κάνουν delivery ναργιλέ

Θεσσαλονίκη: Πάντα πρωτοπόροι! Κάνουν delivery ναργιλέ

Άλλοι κάνουν ντελίβερι καφέ, άλλοι φαγητό και άλλοι… ναργιλέ! Ένας δαιμόνιος επιχειρηματίας στη Θεσσαλονίκη δεν πτοήθηκε από τα σκληρά μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση και είχε την ιδέα να μετατρέψει τον ναργιλέ σε απόλαυση κατ’ οίκον.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη μαγαζιού νυχτερινής διασκέδασης στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, ο οποίος εν μέσω του lockdown παρέχει την επιλογή του ντελίβερι… ναργιλέδων συστημένα στα σπίτια των Θεσσαλονικέων, μιας και όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου έχουν προσαρμοστεί στα νέα μέτρα που επέβαλε η κυβέρνηση, κατεβάζοντας ρολά -τουλάχιστον- για το προσεχές διάστημα.

Σύμφωνα με το thesstoday.gr η συγκεκριμένη επιχείρηση έχει ήδη ετοιμάσει τον τιμοκατάλογο, με τις τιμές λόγω των συνθηκών να είναι αρκετά χαμηλές, καθώς ένας ναργιλές μαζί με ένα καπάκι κοστολογείται στα 15 ευρώ.

Παραδόσεις και παραγγελίες πραγματοποιούνται από τις 14:00 έως τις 20:00, ενώ η επιστροφή των ναργιλέδων γίνεται την επόμενη ημέρα. Ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης μιλώντας στο ThessToday.gr τόνισε ότι τηρούνται όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό, καθώς και πριν και μετά τη χρήση του ναργιλέ γίνεται προσεκτικός καθαρισμός και απολύμανση του εξοπλισμού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα