Συγκλονίζει η ανάρτηση γιατρού: Με μάσκα θα αποτρέψουμε την καταστροφή

Συγκλονίζει η ανάρτηση γιατρού: Με μάσκα θα αποτρέψουμε την καταστροφή

Με μια συγκλονιστική ανάρτηση η γιατρός Ελένη Ισχάκη καλεί όλους εμάς να φοράμε μάσκα, προκειμένου να αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή.

Γράφοντας λίγα λόγια στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook, η κα Ισχάκη μας καλεί να φοράμε μάσκα, έστω και για λίγες ώρες την ημέρα, τονίζοντας πως έτσι θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή. «Τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται. Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού… Ακομα έχουμε την ευκαιρία να το ανατρέψουμε όλο αυτό», γράφει.

Η ανάρτηση της γιατρού για τη μάσκα

«Πριν 6 μήνες μας χειροκροτούσες. Ήμασταν ήρωες λέει….. Κι εμείς απαντήσαμε ότι κάναμε απλά το καθήκον μας. Τώρα γίνε εσύ ο ήρωας μας, κάνε εσύ το δικό σου καθήκον. Λίγες ώρες με μάσκα την ημέρα και θα αποτρέψουμε μια μεγάλη καταστροφή. Δεν κινδυνολογώ.

Με ήδη το 60%των κλινών κατειλημμένων από covid είναι αυτονόητη η εξέλιξη. Ακόμη κι αν δεν πιστεύεις του πολιτικούς, ακόμη κι αν δεν πιστεύεις ότι διαβάζεις στο ίντερνετ (και καλά κάνεις), πίστεψέ τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής. Τα νούμερα των διασωληνωμένων είναι αυτά που λέγονται.

Ο ρυθμός είναι αυξανόμενος και τα κρεβάτια λιγοστεύουν. Πολλοί εξ αυτών ήταν αρνητές του ιού… Ακόμα έχουμε την ευκαιρία να το ανατρέψουμε όλο αυτό», γράφει.
medispin

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα