Δασκάλα δείχνει κόλπο που κάνει τη χρήση μάσκας πιο άνετη και γίνεται viral!

Δασκάλα δείχνει κόλπο που κάνει τη χρήση μάσκας πιο άνετη και γίνεται viral!

Μια σχολική χρονιά με ιδιαιτερότητες αναμένεται να ξεκινήσει σε λίγες ημέρες με τους μαθητές να καλούνται να προσαρμοστούν στα νέα μέτρα προστασίας που επιβάλλει ο κορωνοϊός.

Απαραίτητο αξεσουάρ τους εκτός από τη σχολική τσάντα, θα είναι τη φετινή χρονιά η μάσκα τους με τους ειδικούς να εξηγούν ότι η χρήση της είναι απαραίτητη για την προστασία της δημόσιας υγείας και γι’ αυτό κρίνεται απαραίτητη και στα σχολεία.

Η δασκάλα Αντζι Μάντεν μοιράστηκε ένα τιπ σχετικά με τη μάσκα και κατάφερε να γίνει viral.
Στο παρακάτω βίντεο η Μάντεν εξηγεί ότι καθώς έκανε τις αγορές της στο Amazon, ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς, είδε ένα μικρό προϊόν με κενά που καλύπτει μύτη και στόμα. Όπως εξηγεί το εν λόγω εξάρτημα «κάθεται» κάτω από οποιαδήποτε μάσκα και τη βοηθά να στέκεται στη θέση της όλη την ημέρα, ενώ παράλληλα, την κρατά μακριά από το πρόσωπο.

«Παρήγγειλα το πιο ωραίο πράγμα στο Amazon σε όλους τους δασκάλους φίλους μου. Το κολλάτε στο πρόσωπό σας και φοράτε τη μάσκα σας, και όταν το φοράτε κρατά τη μάσκα σας μακριά από το πρόσωπό σας», λέει και προσθέτει: «Έτσι, μπορείτε να με ακούσετε καθαρά, δεν αναπνέω στη μάσκα μου και αυτή δεν κινείται από το πρόσωπό μου. Τη φορούσα όλη την ημέρα. Δεν είχα προβλήματα. Φαίνεται πολύ περίεργο, αλλά είναι καταπληκτικό» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα