Ιδιοκτήτης μπαρ υποχρεώνει τους πελάτες να κρατούν αποστάσεις με ηλεκτρικό φράχτη

Ιδιοκτήτης μπαρ υποχρεώνει τους πελάτες να κρατούν αποστάσεις με ηλεκτρικό φράχτη

Τρόπους αναζητούν επιχειρηματίες ώστε να τηρούνται τα προστατευτικά μέτρα στα μαγαζιά τους καθώς και οι συνιστώμενες αποστάσεις. Κάποιοι μάλιστα πάνε ένα βήμα παραπέρα εφαρμόζοντας ακόμη και ακραία μέτρα.
 
Κάπως έτσι, ο ιδιοκτήτης αγγλικής παμπ στην Κορνουάλη, τοποθέτησε ηλεκτρικό φράχτη μπροστά από το μπαρ ώστε να κρατά τους διψασμένους πελάτες στη σωστή απόσταση. Όπως είπε στο CNN ο Τζόνι ΜακΦάντεν που διευθύνει την παμπ "Star Inn" στο Σεντ Τζαστ στην Κορνουάλη, τοποθέτησε τον ηλεκτρικό φράχτη μπροστά από το μπαρ για λόγους κοινωνικής απόστασης.
 
"Είναι πολύ μικρή παμπ, η πρώτη και η τελευταία αγροτική παμπ στην Κορνουάλη" Οι παμπ στην Αγγλία επετράπη να επαναλειτουργήσουν στις 4 Ιουλίου. Η κοινωνική απόσταση παραμένει υποχρεωτική και οι πελάτες πρέπει να δίνουν τα στοιχεία επικοινωνίας τους προτού εισέλθουν προκειμένου να συνδράμουν στον εντοπισμό του κορονοϊού αν χρειαστεί.
Όπως τόνισε ο ΜακΦάντεν, η ιδέα να τοποθετήσει φράχτη του ήρθε καθώς προετοιμαζόταν να επαναλειτουργήσει το μαγαζί του. "Για να προστατεύσω το προσωπικό, τον εαυτό μου και τους πελάτες μου πρέπει να εφαρμοστεί ο κανόνας της απόστασης ενός μέτρου" πρόσθεσε μιλώντας στο CNN.
 
Αρχικά ήθελε να βάλει σκοινί ή αλυσίδα αλλά δεν μπορούσε να βρει τον σωστό εξοπλισμό. "Σκέφτηκα ότι αυτό δεν θα τους κρατούσε μακριά". Οπότε, αντί γι' αυτά έβαλε φράχτη για να δει τι γίνεται. Συνήθως ο φράχτης δεν είναι σε λειτουργία αλλά η θέα του κατάφερε να περιορίσει κάποιους πελάτες από το να συνωστίζονται κοντά στο προσωπικό.
 
"Έχει την επιθυμητή επίδραση καθώς όλοι νομίζουν ότι είναι σε λειτουργία και μένουν μακριά από αυτόν. Είναι παράγοντας φόβου. Οπότε λειτουργεί μια χαρά" είπε ο ΜακΦάντεν. Όσο για το πώς αντέδρασαν οι πελάτες του στην πρωτοτυπία αυτή σημείωσε: "Ήταν κάπως κωμικό. Είμαστε σε αγροτική περιοχή οπότε όλοι ξέρουν τι είναι ο ηλεκτρικός φράχτης. Έψω βάλει και πινακίδα πάνω "ηλεκτρικό, κίνδυνος"".
 
Πηγή: enikos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα