Στον Έλληνα μυαλό δεν βάζεις! Ρεσιτάλ ανευθυνότητας πίσω από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Στον Έλληνα μυαλό δεν βάζεις! Ρεσιτάλ ανευθυνότητας πίσω από το Υπουργείο Δημόσιας Τάξης

Σε καιρό καραντίνας, στο γήπεδο που είναι πίσω από τα γραφεία της ΕΠΟ αλλά η Ομοσπονδία δεν έχει καμία σχέση με αυτό, κάποιοι είπαν να αθληθούν, να προπονηθούν ή να παίξουν και μπαλίτσα!

Στον Έλληνα μυαλό δεν βάζεις… Το απίστευτο βίντεο όπου σε καιρό καραντίνας λόγω της πανδημίας του κορονοϊού η παραλία της Θεσσαλονίκης είναι γεμάτη από κόσμο που αθλείται, είχε και… συνέχεια στην Αθήνα σε ένα άλλο ρεσιτάλ ανευθυνότητας των Ελλήνων.

Στο Πάρκο Γουδή συγκεκριμένα, το απόγευμα της Δευτέρας 30/3, στο γήπεδο που βρίσκεται 50 μέτρα πίσω από το υπουργείο Δημόσιας Τάξης, πίσω από την σχολή χωροφυλακής και από τα γραφεία της ΕΠΟ, κάποιοι είπαν να αθληθούν, κάποιοι να παίξουν μπαλίτσα και κάποιοι να προπονηθούν χρησιμοποιώντας ακόμη και κώνους. Οργανωμένα πράγματα, όχι αστεία, σε καιρό καραντίνας.

Ο δημοσιογράφος Βρασίδας Ράπτης, που περνούσε από το σημείο, τράβηξε το σχετικό βίντεο και το ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στα social media σχολιάζοντας... «Στο γήπεδο που βρίσκεται δίπλα στην ΕΠΟ και 50 μέτρα από το Υπουργείο Δημοσίας Τάξεως τα μέτρα απαγόρευσης κυκλοφορίας προφανώς έχουν αρθεί! Και προπόνηση με κώνους παρακαλώ!».

Δείτε το βίντεο:

sdna

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα