Η στέκα του Ρονάλντο δίχασε τα social media

Η στέκα του Ρονάλντο δίχασε τα social media

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο εμφανίστηκε στο ματς της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League την Τρίτη (26/11) με στέκα στα μαλλιά του προκαλώντας απορία και ποικίλα σχόλια.

Με στέκα στα μαλλιά που… δεν έχει εμφανίστηκε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς της Γιουβέντους με την Ατλέτικο Μαδρίτης για το Champions League την Τρίτη (26/11). Στέκα που δεν ήταν απαραίτητη αλλά σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητη, από τη στιγμή που δεν έκανε και κάποιο “μαγικό” στον αγωνιστικό χώρο για να… ξεχαστεί το look του.

Οι χρήστες στα social media λοιπόν “ξεσάλωσαν” με τη νέα στυλιστική επιλογή του Κριστιάνο Ρονάλντο με κάποια από τα σχόλια να είναι απολαυστικά.

“Μισό λεπτό. Δεν είναι αρκετά κοντά τα μαλλιά του Κριστιάνο για να φοράει στέκα;” αναρωτήθηκε εύλογα κάποιος ενώ άλλος ένα το πήγε παραπέρα λέγοντας “Με αυτή τη στέκα, ο Ρονάλντο είπε οριστικά αντίο στο βραβείο της Χρυσής Μπάλας”.

Ανάρτηση με σαφέστατη αιχμή ήταν κι αυτή που έγραφε χιουμοριστικά”H εμμονή με τον Μέσι πέρασε σε άλλα επίπεδα”, υπονοώντας ότι ο Πορτογάλος πολύ θα ήθελε να έχει τα προσόντα του Αργεντινού. Όπως πάντα υπήρχαν και κάποιοι που τον βρήκαν ενδιαφέρον με μία θαυμάστρια να γράφει χαρακτηριστικά ότι ο Ρονάλντο δείχνει πιο όμορφος και από τον Μπέκαμ φορώντας την…

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα