Σκάνδαλο στη Ρόδο: Η μητέρα, η κόρη και ο άντρας που μοιράζονταν

Τον ίδιο εραστή μοιράζονταν μητέρα και κόρη από τη Ρόδο, αλλά στο τέλος τον έσυραν στα δικαστήρια, καθώς εκείνος φέρεται ότι δημοσίευσε άσεμνες φωτογραφίες της νεαρής. Η «πιπεράτη» υπόθεση με τις ροζ πτυχές και πρωταγωνίστριες τις δύο γυναίκες, που κατέθεσαν μήνυση και ασφαλιστικά μέτρα, έχει προκαλέσει πρωτοφανές σούσουρο στην περιοχή του ανατολικού τμήματος του νησιού.
 
Πριν από τρία χρόνια η 38χρονη (τότε) μητέρα έκανε δεσμό με έναν 35χρονο. Ωστόσο, κάποια στιγμή χώρισαν με τον άνδρα και εκείνος βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά της κόρη της, με την οποία επίσης χώρισε τον περασμένο Μάιο. Τότε ξεκίνησε η υπόθεση που έφτασε στην αίθουσα του Μονομελούς Πρωτοδικείου Ρόδου, με την 21χρονη σήμερα κοπέλα και τη 41χρονη μητέρα της να έχουν υποβάλει μήνυση εναντίον του πρώην εραστή τους.
 
Οι άσεμνες φωτογραφίες και οι απειλές
«Όπως καταγγέλλουν μητέρα και κόρη, ο 38χρονος σήμερα τράβηξε κρυφά με το κινητό του φωτογραφίες της κοπέλας κατά τη διάρκεια των ερωτικών τους συνευρέσεων. Όταν εκείνη του ζήτησε στις αρχές Μαΐου να χωρίσουν, άρχισε να τις δείχνει σε τρίτους για να την εκδικηθεί. Με την αίτησή της ζητά να σταματήσει ο πρώην σύντροφό της να την προσβάλει κα να μειώνει την προσωπικότητά της, και σε διαφορετική περίπτωση να του επιβληθεί προσωπική κράτηση τριών μηνών και χρηματική ποινή 3.000 ευρώ για κάθε παράβαση των όρων της απόφασης που θα εκδοθεί.
 
«Ο 38χρονος δεν συμμορφώθηκε με καμία από τις συστάσεις που του έκαναν ο εισαγγελέας και ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος, οπότε αναγκαστικά προσφύγαμε στα δικαστήρια για να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα. Ήδη έχει εκδοθεί προσωρινή διαταγή που τον υποχρεώνει (έως την έκδοση της απόφασης) να μην πλησιάζει την εντολέα μου, να μην στέλνει στην ίδια ή σε τρίτους απειλητικά ή υβριστικά μηνύματα και φυσικά να μην δείχνει σε τρίτα πρόσωπα φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο που την απεικονίζουν.
 
Επίσης απαγορεύεται να την πλησιάζει σε απόσταση μικρότερη των 200 μέτρων, είτε στο σπίτι της, είτε στη δουλειά της, να την απειλεί ή να την βρίζε κατά πρόσωπο ή τηλεφωνικά», λέει στην εφημερίδα Espresso, η δικηγόρος της 21χρονης, η οποία πρόσθεσε ότι έχει ήδη κατατεθεί στον εισαγγελέα μηνυτήρια αναφορά για κακουργηματική πράξη.
 
Πηγή: Espresso
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα