Πατέρας σε ρόλο μητέρας θήλασε την κόρη του

Πατέρας σε ρόλο μητέρας  θήλασε την κόρη του

Ένας πατέρας κατάφερε να πάρει το ρόλο της μητέρας και να θυλάσει τη νεογέννητη κόρη του.Αυτό δεν έγινε βέβαια με τον γνωστό φυσιολογικό τρόπο, αλλά χάρην σε μία πρωτοποριακή μέθοδο,

«Δεν είχε περάσει ποτέ από το μυαλό μου ότι θα έκανα κάτι τέτοιο. Η πεθερά μου δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε», ανέφερε ο Μαξιμιλιάν. Οι φωτογραφίες του πατέρα να «θηλάζει» το βρέφος έγιναν viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με πολλούς να δίνουν τα συγχαρητήριά τους και στη νοσοκόμα που τους έδωσε αυτή την επιλογή. 

Μιλώντας στο BBC, o πατέρας είπε πως όταν η νοσοκόμα βγήκε από το δωμάτιο κρατώντας την κόρη τους, του είπε πως το νεογέννητο πρέπει να συνηθίσει τη διαδικασία του θηλασμού και πως αυτός θα έπρεπε να κάνει την αρχή. Τοποθετώντας λοιπόν μία ψεύτικη θηλή στο στήθος του άντρα, το βρέφος άρχισε να «θηλάζει».

Η μητέρα του μωρού δεν μπορούσε να θηλάσει γιατί πάσχει από επιληψία.

Έτσι ο  πατέρας στις Ηνωμένες Πολιτείες, ανέλαβε να πάρει το ρόλο της μητέρας και να ζήσει αυτή τη μοναδική εμπειρία 

Το περιστατικό σημειώθηκε στο Ουισκόνσιν τον Ιούνιο, όταν μετά τη γέννα η μητέρα παρουσίασε επιπλοκές και κρίθηκε αναγκαίο να κρατηθεί για νοσηλεία. Μάλιστα, δεν είχε καν κρατήσει στην αγκαλιά της το βρέφος.

 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα