Δείτε τι θα συμβεί αν τοποθετήσετε ένα μπουκάλι με νερό δίπλα από το κινητό σας

Ένας χρήστης του YouTube έκανε μια χρήσιμη ανακάλυψη με το 3G σήμα του κινητού του, και το μόνο που απαιτείται είναι ένα μπουκάλι με νερό.

Τοποθετήστε τη συσκευή σας σε μια επίπεδη επιφάνεια και από την πάνω μεριά του κινητού, όπου βρίσκεται η κεραία της συσκευής, τοποθετήστε ένα μπουκάλι με νερό. Στη συνέχεια, ενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης, που θα απενεργοποιήσει το WiFi ή τα δεδομένα κινητής και θα μπλοκάρει κάθε σήμα στο κινητό.

Αφήστε το για 3-4 δευτερόλεπτα και απενεργοποιήστε τη λειτουργία πτήσης. Η συσκευή σας θα ψάχνει σήμα ξανά. Η λειτουργία πτήσης βοηθάει τη συσκευή σας να αναζητήσει έναν κοντινό πύργο μετάδοσης κινητής τηλεφωνίας, βελτιώνοντας την ευκρίνεια του σήματος. Αν δεν έχετε λειτουργία πτήσης, μπορείτε να απενεργοποιήσετε το κινητό και να το ενεργοποιήσετε ξανά.

Δείτε και μόνοι πόσο βελτιώθηκε το σήμα του Jordan με αυτή την τεχνική, που μπορεί να φανεί χρήσιμη σε επείγουσες καταστάσεις που δεν έχετε καλό σήμα.

Το παράξενο της υπόθεσης είναι ότι το νερό γενικά προκαλεί παρεμβολές σήματος και αποτελεί μυστήριο πως λειτουργεί, αλλά μπορούν να υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που παρεμβαίνουν στο σήμα του κινητού, όπως απόσταση από έναν πύργο μετάδοσης κινητής τηλεφωνίας, φυσικά εμπόδια, όπως βουνά, λόφοι, πυκνή βλάστηση, εκτός κάλυψης παρόχου και κατασκευή κτιρίου από μπετόν και σίδερο.

Παρακολουθήστε το ενδιαφέρον βίντεο με την τεχνική ενίσχυσης σήματος, που μπορεί να σας φανεί χρήσιμη ανά πάσα στιγμή!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα