Airbnb: Τα 10 πιο παράξενα μέρη για να μείνεις που ξεπερνούν την φαντασία – Ποιο υπάρχει στην Ελλάδα

Airbnb: Τα 10 πιο παράξενα μέρη για να μείνεις που ξεπερνούν την φαντασία – Ποιο υπάρχει στην Ελλάδα

Το νέο φίλτρο που επιτρέπει στους επισκέπτες να επιλέξουν τα πιο εντυπωσιακά καταλύματα που προσφέρει η πλατφόρμα

Το Airbnb εισήγαγε ένα νέο φίλτρο που επιτρέπει στους επισκέπτες να επιλέξουν τα πιο εντυπωσιακά καταλύματα που προσφέρει η πλατφόρμα.

Τα αποτελέσματα δεκάδες και μεταξύ αυτών πολλά εντυπωσιακά αλλά και μερικά πολύ παράξενα σπίτια.

Οι τιμές άλλοτε προσιτές, άλλοτε όχι, με τους οικοδεσπότες να υπόσχονται μοναδικές στιγμές. Στη λίστα περιλαμβάνεται και ένα ιδιαίτερο κατάλυμα στη Ζάκυνθο.

Birdbox – Νορβηγία, 322 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Διαφημίζεται ως ένα χαλαρό και άνετο κατάλυμα, που επιτρέπει στον επισκέπτη να απολαύσει τη φύση. «Ξάπλωσε και κοίτα τα θεαματικά βουνά γύρω σου. Φορέστε τα σκι σας και απολαύστε ένα συναρπαστικό ταξίδι γύρω από τα κοντινά μονοπάτια» καλούν οι οικοδεσπότες.

Cow Shed – Αγγλία, 118 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Το Cow Shed είναι ένα μείγμα μεταξύ κατασκήνωσης και τροχόσπιτου. Τοποθετημένο σε ένα καθαρό και ήσυχο πάρκο φάρμας, αποτελεί εξαιρετικό μέρος για διαφυγή από την πραγματικότητα.

Bunker – ΗΠΑ, 375 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Είναι ένα καταφύγιο/βάση πυραύλων της ψυχροπολεμικής εποχής και αποτελείται από το υπόγειο κέντρο ελέγχου εκτοξεύσεων και ένα τούνελ που οδηγεί σε ένα σιλό πυραύλων με βάθος 60 μέτρων.

Arctic Hideaway – Νορβηγία, 141 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Ένα μικρό ξενοδοχείο σε ένα απομακρυσμένο νησί. Είναι μια αρχιτεκτονικά παιχνιδιάρικη και εκπληκτική συλλογή δέκα μεμονωμένων κτιρίων, όπου τέσσερα είναι καμπίνες ύπνου.

Boat House – Κίνα, 102 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Έχει μορφή αλιευτικού σκάφους. Η πλώρη έχει ένα τεράστιο κυκλικό παράθυρο από το δάπεδο μέχρι την οροφή και υπάρχει και μεγάλη βεράντα με εκπληκτική θέα. 

UFO – Ηνωμένο Βασίλειο, 211 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Το διαστημόπλοιο μπορεί να φιλοξενήσει έως και τέσσερις επισκέπτες και παρέχει επιλογές διασκέδασης. Η καταπακτή του είναι τηλεχειριζόμενη, υπάρχει επίσης μια καταπακτή διαφυγής σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης.

The Bloomhouse – ΗΠΑ, 557 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Έμεινες ποτέ σε ένα γιγάντιο μονόκερο με κοχύλια; Αν όχι, τότε αυτό το κατάλυμα είναι ιδανικό. Ο οικοδεσπότης του χαρακτηρίζει «μαγικό έργο τέχνης» και η μορφή του δικαιώνει τον χαρακτηρισμό

Tongita - Νότια Κορέα, 67 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Ένα σπίτι κιθάρα που προσφέρει χαλαρωτικές διακοπές. Ιδανικό για πικ νικ και στιγμές ξεγνοιασιάς δίπλα στη φύση.

Glass cottages – Ισλανδία, 537 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Το υπνοδωμάτιο είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από γυαλί, μπορείτε να κοιμηθείτε κάτω από τα αστέρια. Το μπάνιο προσφέρει θέα στα μεγαλύτερα ισλανδικά ηφαίστεια και στις παροχές είναι και ένα τζακούζι.

Ανεμόμυλος – Ζάκυνθος, 236 ευρώ ανά διανυκτέρευση
Πρόκειται για ένα πραγματικό παλιό Ανεμόμυλο που λειτουργούσε για να αλέθει σιτάρι και να παράγει αλεύρι. Αποτελείται από τρεις ορόφους και το κεντρικό υπνοδωμάτιο έχει θέα στο απέραντο γαλάζιο αλλά και στο ορεινό τμήμα του νησιού.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα