Tα ζώδια σήμερα 29 Αυγούστου: Υδροχόοι, αφήστε τον εγωισμό στην άκρη

Tα ζώδια σήμερα 29 Αυγούστου: Υδροχόοι, αφήστε τον εγωισμό στην άκρη

 
Η Σελήνη κάνει την είσοδο της στους Διδύμους και θα υπάρξει στα ζώδια διάθεση για κοινωνικοποίηση, για συναναστροφές. Τα χαρακτηριστικά της ημέρας θα είναι η ομιλητικότητα, η ανάγκη για ποικιλία, ενώ έμφαση θα δοθεί στη διασκέδαση και στην ψυχαγωγία. Προσοχή στους διχασμούς και στην αναποφασιστικότητα, για κάποιους χαρακτήρες θα είναι δύσκολο να κατασταλάξουν, ενδεχομένως να μην είναι σε θέση να καταλάβουν τι ακριβώς θέλουν. Στον αισθηματικό τομέα αυθόρμητες θα είναι οι προσεγγίσεις, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για καινούργιες γνωριμίες, ωστόσο δυσκολία θα υπάρξει στο θέμα της δέσμευσης και της σταθεροποίησης.

Με τη Σελήνη σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα και τρίγωνο με τον Ερμή και τον Πλούτωνα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για συζητήσεις, ξεκαθαρίσματα και εκδήλωση αισθημάτων. Δεν θα λείψουν τα ευχάριστα αποκαλυπτικά συμβάντα, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα καταφέρουν να δώσουν ώθηση στις σχέσεις και στις επαφές. Έντονη θα είναι η διαίσθηση, στις αποφάσεις θα είναι σωστός οδηγός σε συνδυασμό με ορθολογισμό το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

Προσοχή θα πρέπει να δοθεί στο τετράγωνο της Σελήνης με τον Δία, απαραίτητο θα είναι να αποφευχθούν οι υπερβολές, θα πρέπει να υπάρχουν όρια στους ενθουσιασμούς και στην ανυπομονησία. 

Διαβάστε τις αναλυτικές ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για όλα τα ζώδια από τη Σμάρω Σωτηράκη:

διαβάστε αναλυτικά στο ourlife.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα