Ανεμιστήρες οροφής με πανέμορφα σχέδια για το παιδικό, εφηβικό δωμάτιο και όχι μόνο

29 Απριλίου 2020, 20:04

Ανεμιστήρες οροφής με πανέμορφα σχέδια για το παιδικό, εφηβικό δωμάτιο και όχι μόνο

Οι ανεμιστήρες οροφής συνιστούν πάντοτε την πιο υγιεινή επιλογή δροσιάς για το σπίτι και το γραφείο.

Ωστόσο στην εποχή του Κορονοϊου, η συγκεκριμένη επιλογή ενισχύεται ακόμα περισσότερο καθώς τα κλιματιστικά είναι πολύ πιθανό να μεταφέρουν τον ιό στον αέρα που ανακυκλώνεται στο δωμάτιο και να αποτελέσουν απειλή για την υγεία μας.

Οι ανεμιστήρες οροφής Westinghouse με φωτισμό είναι αμερικάνικης προέλευσης και συνιστούν αποδεδειγμένα την πιο υγιεινή και πρακτική επιλογή για να δημιουργήσετε το ιδανικό περιβάλλον στο δωμάτιο του παιδιού σας.
Τις ζεστές ημέρες και νύχτες του Καλοκαιριού δροσίζουν ομοιόμορφα και ακίνδυνα το χώρο αποφεύγοντας τις δυσάρεστες επιπτώσεις των κλιματιστικών.

Οι ανεμιστήρες οροφής έχουν την δυνατότητα να αναδεύουν κατακόρυφα τα χαμηλά δροσερά ρεύματα του δωματίου με τα υψηλά θερμά ρεύματα και να διοχετεύουν τελικά ένα καλύτερο ρεύμα αέρα, πιο ομοιόμορφα από τον ανεμιστήρα δαπέδου.

Είναι διπλής ενέργειας, δηλαδή με δεξιόστροφη περιστροφή ο χώρος θερμαίνεται το Χειμώνα ενώ με αριστερόστροφη ο χώρος κλιματίζεται το Καλοκαίρι.

Ο κινητήρας τους είναι αθόρυβος.
Είναι κομψοί και πρακτικοί και αποτελούν διακοσμητικό στοιχείο για τον χώρο σας.

Η εταιρεία PLASTELHOME σας δίνει την δυνατότητα να εκτυπώσετε κάποια παράσταση, εικόνα ή σχέδιο της επιλογής σας στα τέσσερα πτερύγια του ανεμιστήρα κι έτσι να αναδείξετε αισθητικά το δωμάτιο προσθέτοντας σε αυτό χρώμα και ενέργεια.

Οι επιλογές είναι απεριόριστες και καλύπτουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα. Για το παιδικό δωμάτιο, υπάρχουν προτάσεις για αγόρια και κορίτσια σε όλες τις ηλικίες, ενώ παράλληλα έχετε πάντα την επιλογή να προτείνετε εσείς κάποιο δικό σας σχέδιο ώστε να σας το προσαρμόσουν, εφόσον αυτό είναι εφικτό, στις διαστάσεις των πτερυγίων του ανεμιστήρα.

Επίσης, υπάρχει διαθέσιμη μια μεγάλη  ποικιλία μοντέρνων σχεδίων για το εφηβικό και φοιτητικό δωμάτιο.
Πολλές επιλογές σχεδίων και εικόνων, υπάρχουν επίσης διαθέσιμες και για τα υπόλοιπα δωμάτια του σπιτιού, όπως τη κουζίνα, το καθιστικό, τη κρεβατοκάμαρα κ.α. Επιλογές με τοπία, μοντέρνα ή κλασσικά σχέδια και ζωηρά χρώματα.
 
Μεγάλη ποικιλία σχεδίων και παραστάσεων στους ανεμιστήρες οροφής με φωτισμό Westinghouse θα βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο https://www.plastelhome.gr/category-368/