Ανακαίνιση του επαγγελματικού μας χώρου: Τώρα που #μένουμε_σπίτι το φτιάχνουμε μόνοι μας

Ανακαίνιση του επαγγελματικού μας χώρου: Τώρα που #μένουμε_σπίτι το φτιάχνουμε μόνοι μας

Στη εποχή του κορονοϊού ο χρόνος δείχνει να κυλάει πολύ αργά για όλους.

Οι μέρες περνούν ίδιες, η μία μετά την άλλη, κι εμείς σε κατάσταση αναμονής για κάτι καλύτερο. Η αρχική μας αισιοδοξία και τα αποθέματα της υπομονής μας δείχνουν σιγά σιγά να εξαντλούνται. Οι αγωνίες  πολλές, πρώτα από όλα για την υγεία τη δική μας κι όλων όσων αγαπάμε και στη συνέχεια για τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας.

Η λύση είναι μία:  Μην αφήνετε την κατάσταση να σας πάρει από κάτω. Αντιδράστε άμεσα! Δημιουργήστε, ανακαινίστε, γκρεμίστε και ξαναφτιάξτε αλλά μην παραμένετε σε κατάσταση αδράνειας και αναμονής.

Όσοι από εσάς είσαστε επιχειρηματίες: ιδιοκτήτες εμπορικών καταστημάτων, εστιατορίων, καφετεριών, επιχειρήσεων παροχής υπηρεσιών, ξενοδοχείων, φροντιστηρίων, ιδιωτικών σχολών, παιδικών σταθμών, γυμναστηρίων, εκθεσιακών χώρων κα. τώρα είναι η ευκαιρία να κάνετε μια ριζική ανακαίνιση στον επαγγελματικό σας χώρο.

Τώρα μπορείτε, χωρίς βιασύνη και άγχος, να κάνετε όλες εκείνες τις αλλαγές που θέλατε να κάνετε στο χώρο σας και τις αναβάλλατε λόγω υποχρεώσεων και έλλειψης χρόνου.

Ξεκινήστε τώρα να κάνετε την απαιτούμενη έρευνα από το Internet και βάλτε μπρος για μεγάλες αλλαγές που θα σας ανανεώσουν και θα σας κάνουν να αισθανθείτε δραστήριοι και δημιουργικοί.

Εμείς θα σας συμβουλεύσουμε για την ανακαίνιση του δαπέδου του επαγγελματικού σας χώρου.

Είναι γεγονός ότι η δημοφιλέστερη επιλογή παγκοσμίως για το επαγγελματικό δάπεδο είναι το πλαστικό δάπεδο σε όλες του τις μορφές:

-          Βινυλικές λωρίδες

-          Πλαστικό δάπεδο φύλλο

-          Πλαστικά πλακάκια

Παρακάτω σας παραθέτουμε τους λόγους για τους οποίους οι περισσότεροι επαγγελματίες επιλέγουν το πλαστικό δάπεδο για την ανακαίνιση του δαπέδου τους:


Άμεση και Απλή Εγκατάσταση: Μπορούν να τοποθετηθούν σε οποιαδήποτε επιφάνεια επίπεδη, σκληρή και να κολλήσουν με ειδική κόλλα στο δάπεδο.


Αντοχή στην υγρασία: Τα πλαστικά δάπεδα, είναι ανθεκτικά στην υγρασία όμως έχουν έλλειψη στην αντοχή τους σε μεγάλες ποσότητες νερού. Η αντοχή τους στην υγρασία, τα καθιστά ιδανική επιλογή για κουζίνες και μπάνια.


Ελάχιστη Συντήρηση: Το συγκεκριμένο είδος, δεν απαιτεί πολλές εργασίες συντήρησης παρά μόνο ένα τακτικό καθαρισμό με ένα ουδέτερο καθαριστικό πατώματος και ζεστό νερό.


Αντιολισθητικές Ιδιότητες: Το χαρακτηριστικό αυτό στο πλαστικό δάπεδο, το κάνει ιδανική επιλογή για καταστήματα, εργοστάσια και γενικότερα για επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία.


Αντοχή στο βάρος: Μπορεί να αντέξεις σε μεγάλη βάρη γι’ αυτό και τοποθετείται ακόμη και σε χώρους μεγάλης βιομηχανίας όπου υπάρχει βαρύς εξοπλισμός.


Ποικιλία Σχεδίων: Το πλαστικό δάπεδο, κυκλοφορεί στην αγορά σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων. Όπως προαναφέρθηκε υπάρχουν διάφορες απομιμήσεις σε πέτρα, ξύλο, πλακάκια. Η πιο δημοφιλής επιλογή είναι τα πλαστικά δάπεδα laminate που πραγματικά προσφέρουν ένα εντυπωσιακό αισθητικά αποτέλεσμα και τα βινυλικά δάπεδα.


plastelhome.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα