Μην μείνετε στο μπαλκόνι του σπιτιού σας: Πού να πάτε για να απολαύσετε την πανσέληνο

Μην μείνετε στο μπαλκόνι του σπιτιού σας: Πού να πάτε για να απολαύσετε την πανσέληνο

Το βράδυ της 17ης Ιουλίου στις 12.00 περίπου (λίγο μετά την αλλαγή της ημέρας από Τρίτη προς Τετάρτη) η πανσέληνος του Ιουλίου θα είναι ορατή στον αττικό ουρανό.

Όσοι έχετε το κουράγιο να μείνετε ξάγρυπνοι μέχρι εκείνη την ώρα και δεν θέλετε να περιοριστείτε στο μπαλκόνι του σπιτιού σας (ομολογουμένως δεν είναι και η πιο ρομαντική επιλογή για να απολαύσετε την πανσέληνο) σας δίνουμε τέσσερις εναλλακτικές για να βγείτε από το σπίτι και να θυμηθείτε έστω και για λίγο την ρομαντική πλευρά του εαυτού σας.

Λυκαβηττός

Μπορεί να θεωρηθεί από τους περισσότερους κλισέ, ωστόσο, ο Λυκαβηττός είναι εκείνη η περιοχή στην πόλη που εξασφαλίζει την πιο εκπληκτική θέα στην πανσέληνο. Ο Λυκαβηττός αποτελεί σταθερή αξία για όσους θέλουν να απολαύσουν την πανσέληνο σε μια τοποθεσία τόσο κοντά αλλά αρκετά μακριά από την βουή του κέντρου, και με την πόλη στα πόδια του.

Ταράτσες στο κέντρο

Η Αθήνα διαθέτει τέλεια café- bars σε ταράτσες για καλοκαιρινές εξόδους και δροσιστικά cocktails με open air χώρους για να απολαύσετε την έξοδό σας κάτω από τον έναστρο ουρανό και την πανσέληνο. Επιλέξτε το στυλ και την περιοχή που σας ταιριάζει και αψηφήστε τις υψηλές θερμοκρασίες πίνοντας παγωμένα και σούπερ καλοκαιρινά cocktails.

Στέκια δίπλα στη θάλασσα

Το καλοκαιράκι είναι εδώ και σε κάθε μας έξοδο, πλέον, αναζητάμε εκείνα τα στέκια που φέρνουν το όνειρο των καλοκαιρινών διακοπών ένα βήμα πιο κοντά. Γι αυτόν ακριβώς το λόγο αλλά και για ανεμπόδιστη θέα στην πανσέληνο επιλέγουμε στέκια που είναι σχεδόν πάνω στη θάλασσα ή τουλάχιστον προσφέρουν θέα σε αυτή. Από τον Πειραιά μέχρι τη Βουλιαγμένη επιλέξτε εκείνο που ανταποκρίνεται στα δικά σας θέλω και βγείτε για ένα καλοκαιρινό cocktail δίπλα στο κύμα.

Βραδινές βουτιές

Οι πιο τολμηροί μπορείτε να επιλέξετε βραδινό μπανάκι, το οποίο θα σας εξασφαλίσει ανεμπόδιστη, αλλά και πιο χαλαρή απόλαυση της πανσελήνου του Ιουλίου σε κάποια από τις παραλίες της Αττικής. Εάν η ιδέα δεν σας βρίσκει και τόσο σύμφωνους μπορείτε να αράξετε με μπύρες και κιθάρα στην παραλία και να θυμηθείτε λίγο τα παλιά, καλά φοιτητικά σας χρόνια!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα