Τουρκία: Τι συμβαίνει με την υγεία του Ερντογάν – Οργιάζουν οι φήμες

Τουρκία: Τι συμβαίνει με την υγεία του Ερντογάν – Οργιάζουν οι φήμες

Νέα σενάρια για την κατάσταση της υγείας του Ταγίπ Ερντογάν πυροδότησε η ακύρωση της επίσκεψης και ομιλίας του που είχε προγραμματιστεί για σήμερα στην Προύσα.

Άλλοι μιλούν για ένα απλό κρυολόγημα, άλλοι όμως λένε ότι παρέλυσε το πρόσωπο του Τούρκου προέδρου.

Συμφωνα με ρεπορτάζ στο megatv ενώ όλα ήταν έτοιμα για την ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην Προύσα, λίγες ώρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω κωλύματος του Τούρκου προέδρου. Όπως ενημέρωσαν τοπικοί βουλευτές, ο πρόεδρος της Τουρκίας είχε μία ξαφνική αδιαθεσία.

Ειδικότερα, ο βουλευτής του ΑKP Ρεφίκ Οζέν δήλωσε ότι η συγκέντρωση αναβλήθηκε λόγω «κοινού κρυολογήματος» του προέδρου. «Η υγεία του Προέδρου μας είναι πιο σημαντική από οτιδήποτε άλλο» είπε ο Οζέν, ενώ δεν υπάρχει ακόμα επίσημη ανακοίνωση από την τουρκική προεδρία.

Στα κοινωνικά δίκτυα κυκλοφορούν κάθε λογής φήμες, μέχρι ότι υπέστη εγκεφαλικό και πάρεση, με αποτέλεσμα να παραλύσει η αριστερή πλευρά του προσώπου του.

Τίποτα από αυτά δεν επιβεβαιώνονται, στα κανάλια επικρατεί σιγή ιχθύος για τα αίτια της αναβολής της επίσκεψης και των εγκαινίων που είχαν ετοιμαστεί σε έργα.

Πάντως αναφέρεται ότι ο Ερντογάν θα υποδεχθεί αύριο τον πρόεδρο της Σομαλίας και αναφέρονται με ενδιαφέρον οι εικόνες από τη συνάντηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα