Κορονοϊός, ΗΠΑ: Δύο ακόμη ομογενείς νεκροί

Κορονοϊός, ΗΠΑ: Δύο ακόμη ομογενείς νεκροί

Δυο ακόμη ομογενείς προστέθηκαν στον κατάλογο των θυμάτων που έχασαν τη ζωή τους από τον κορονοϊό σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνικός Κήρυκας». Πρόκειται για τον 72χρονο Προκόπη-Αριστείδη Τζανετή από τη Νέα Υόρκη και τον κτηνίατρο Πήτερ Σακκά από το Σικάγο.

Ο Προκόπης – Αριστείδης Τζανετής, ήταν γεννημένος στην Αγιάσο της Μυτιλήνης και μετανάστευσε στην Αμερική στις αρχές της δεκαετίας του ’80. Ηταν παντρεμένος με την Ελένη Ιακώβου, με την οποία απέκτησαν τρία παιδιά. Είχε συνεισφέρει οικονομικά στο έργο των τοπικών φορέων της ιδιαίτερης πατρίδας του. Άφησε την τελευταία του πνοή την Παρασκευή σε Νοσοκομείο της Νέας Υόρκης όπου νοσηλευόταν σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο Ελληνοαμερικανός Peter Sakas εργάστηκε ως κτηνίατρος στο Σικάγο για περισσότερα από 40 χρόνια,  ήταν ιδιοκτήτης του Ιατρικού Κέντρου «Niles Animal Hospital and Bird Medical Center» και ήταν πατέρας δύο παιδιών. Έσβησε στα 67του χρόνια, χτυπημένος από τον κορονοϊό, στις 30 Μαρτίου αφού ο οργανισμός του δεν άντεξε τις επιπλοκές που προκάλεσε ο φονικός ιός.

Πηγή: Εθνικός κήρυκας

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα