Κόμπι Μπράιαντ: Αυτά είναι τα 9 θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου - 3 παιδιά

Συντετριμμένος είναι ο παγκόσμιος αθλητισμός από τον θάνατο του θρύλου του NBA, Κόμπι Μπράιαντ ο οποίος βρήκε τραγικό θάνατο μετά τη συντριβή ελικοπτέρου.

Στο ελικόπτερο επέβαιναν εκτός από την 13χρονη κόρη του Κόμπι Μπράιαντ, Τζιάνα, και άλλα επτά άτομα.

Σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ, ανάμεσα στα θύματα είναι η προπονήτρια της Τζιάνα, Κριστίνα Μόσερ, ο προπονητής του κολεγιακού μπέιζμπολ του Orange County, Τζόνι Αλτομπέλι, η γυναίκα του, Κέρι και η κόρη του, Αλίσα, η Πέιτον Τσέστερ, συμπαίκτρια της Τζιάνα, και η μητέρα της, Σάρα και ο πιλότος Αρα Ζομπαγιάν.

Τα θύματα της συντριβής από το ελικόπτερο:

Κόμπι Μπράιαντ

Τζιάνα Μπράιαντ

Τζόνι Αλτομπέλι

Κέρι Αλτομπέλι

Αλίσα Αλτομπέλι

Κριστίνα Μόσερ

Σάρα Τσέστερ

Πέιτον Τσέστερ

Αρα Ζομπαγιάν

 Κόμπι Μπράιαντ και η 13χρονη κόρη του, Τζιάνα

Ολόκληρος ο πλανήτης θρηνεί τον θάνατο του Κόμπι Μπάιαντ και της 13χρονης κόρης του, Τζιάνα, που ήταν και τα πρώτα θύματα που έγιναν γνωστά. 

Το νεαρό κορίτσι είχε κληρονομήσει τα γονίδια του θρυλικού πατέρα της. Όπως ο Κόμπι, έτσι και η Τζιάννα, λάτρευε το μπάσκετ και έπαιζε και εκείνη.

Οικογένεια Αλτομπέλι

Ο προπονητής μπέιζμπολ, Τζον Αλτομπέλι, η σύζυγός του Κέρι και η κόρη τους Αλίσα επέβαιναν στο ελικόπτερο, όπως επιβεβαίωσε ο αδερφός του Τζον, Τόνι, στο CNNi.

Σύμφωνα με τον Τόνι, οι Τζον και Κέρι Αλτομπέλι είχαν δύο ακόμη παιδιά, έναν γιο και μία κόρη, τα οποία δεν ταξίδευαν μαζί τους.

Η Αλίσα με την κόρη του Κόμπι, Τζιάνα, έπαιζαν στην ίδια ομάδα μπάσκετ του Mamba Academy και βρίσκονταν στο ελικόπτερο για να παραβρεθούν σε έναν αγώνα μπάσκετ στη Θάουζαντ Όακς.

«Ήταν κάτι σύνηθες για τον Τζον το να ταξιδεύει μαζί με τον Κόμπι για να παραβρεθούν σε αγώνες με την κόρη του» δήλωσε στο ίδιο μέσο ο βοηθός προπονητή, Ρον Λα Ράφα.

Προπονήτρια και μητέρα

Στο δυστύχημα σκοτώθηκε και η βοηθός προπονητή, Κριστίνα Μοζέρ.

«Τα παιδιά μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι» έγραψε ο σύζυγός της, Ματ, στο Facebook.

«Χάσαμε μία όμορφη σύζυγο και μητέρα. Σας παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας. Σας ευχαριστούμε».

Ο πιλότος Άρα Ζομπάγιαν

Νεκρός είναι και ο πιλότος του ελικοπτέρου, Άρα Ζομπάγιαν.

«Ενέπνευσε πολλούς πιλότους και ήταν πολύ αγαπητός» αναφέρει δημοσιογράφος του KTLA στο Twitter.

Μία μητέρα με την κόρη της

Νεκρές είναι και η Πέιτον Τσέστερ -συμπαίκτρια της Τζιάνα- και η μητέρα της, Σάρα.

Τον θάνατό τους επιβεβαίωσε ο διευθυντής του σχολείου που πήγαινε η Πέιτον, Τοντ Σμιντ.

«Αυτή η οικογένεια είχε μεγάλη επιρροή στο σχολείο μας. Ήταν ειλικρινείς, ευγενικοί και νοιάζονταν για τους άλλους. Ειδικά για εμένα» αναφέρει, μεταξύ άλλων, σε ανάρτησή του στο Facebook.

Κόμπι Μπράιαντ: Ντοκουμέντο πριν από τη συντριβή του ελικοπτέρου - Η τελευταία επικοινωνία

Ανατριχιαστικό είναι το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε το φως της δημοσιότητας, και το οποίο καταγράφει την επικοινωνία του ελικοπτέρου που επέβαινε ο Κόμπι Μπράιαντ.

Σε αυτό ακούγεται ο πιλότος που μιλά με τον πύργο ελέγχου για να πάρει οδηγίες, καθώς έχει αποπροσανατολιστεί από την ομίχλη που επικρατεί στην περιοχή της Καλαμπάσας της Καλιφόρνια.

Αφού μιλούν για κάποια ώρα και το ελικόπτερο κάνει συνεχώς κύκλους, ο πύργος ελέγχου τον ρωτά αν θέλει να τον συνοδεύσει βοηθητικό ελικόπτερο.

Εκεί ο πιλότος δεν ακούγεται καθαρά, και το κέντρο τον ξαναρωτά αν θέλει βοήθεια. Και κάπου εκεί… σιγή. Το ελικόπτερο χάνεται από το ραντάρ καθώς συντρίβεται παίρνοντας μαζί του τους 9 επιβαίνοντες, μεταξύ των οποίων και ο θρύλος του NBA Κόμπι Μπράιαντ με την 13χρονη κόρη του.

Ακούστε το ντοκουμέντο...

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα