Αεροπορικό δυστύχημα: Τύχη βουνό για επιβάτη που θα ταξίδευε με το μοιραίο Boeing

Αεροπορικό δυστύχημα: Τύχη βουνό για επιβάτη που θα ταξίδευε με το μοιραίο Boeing

Τύχη βουνό είχε επιβάτης που ταξίδευε από Λάρνακα –Τεχεράνη και μετά είχε προγραμματισμένη πτήση για Τεχεράνη – Κίεβο με το Boeing 737-800 της Ukraine International Airlines (UIA) που συνετρίβη και είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 176 ανθρώπων.

Όπως εξήγησε ο επιβάτης μιλώντας στο Sigmalive, κατά την προσγείωση διαπίστωσε πρόβλημα και είπε σε συνεπιβάτη του ότι θα προτιμήσει διαφορετική εταιρεία για να συνεχίσει το ταξίδι του προς τον τελικό προορισμό με το Boeing λίγες ώρες αργότερα να συντριβεί.

Μιλώντας στο SigmaLive, o επιβάτης περιγράφει την εμπειρία του και λέει: «Ταξίδευα από το Κίεβο στην Τεχεράνη. Κατά την προσγείωση διαπίστωσα ότι το αεροπλάνο παρουσίασε πρόβλημα στην προσγείωση, καθώς αδυνατούσε να ελαττώσει ταχύτητα και προχωρούσε με ιλιγγιώδη ταχύτητα, με αποτέλεσμα να σταματήσει αρκετά απότομα.

Είχα σχολιάσει στον συνεπιβάτη μου ότι μελλοντικά θα προτιμήσω διαφορετική αεροπορική εταιρεία. Ώρες αργότερα το ίδιο αεροπλάνο συνετρίβη. Απλά δεν το πίστευα! Εγώ έφτασα Τεχεράνη 01:05 τα ξημερώματα Τετάρτης. 5 ώρες αργότερα το αεροπλάνο κατά τη διάρκεια της απογείωσής του από Τεχεράνη προς Κίεβο, συνετρίβη στην Τεχεράνη».

Ο επιβάτης επισημαίνει ότι δεν έχει την εμπειρογνωμοσύνη για να ταυτίσει το πρόβλημα που ισχυρίζεται ότι διαπίστωσε με τη συντριβή του αεροσκάφους, ωστόσο αυτός αντιλήφθηκε το πρόβλημα στην ελάττωση ταχύτητας.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα