Μοντέλο πέθανε στο νοσοκομείο μετά από πλαστική επέμβαση

Μοντέλο πέθανε στο νοσοκομείο μετά από πλαστική επέμβαση

Η Έλενα Καρολίνα Σαντόβαλ ήταν ένα 32χρονο γνωστό μοντέλο στο Μεξικό. Η Έλενα μητέρα δυο παιδιών, εκπροσωπούσε τη χώρα της σε πολλούς διαγωνισμούς ομορφιάς. Εκτός από μοντέλο ήταν και σχεδιάστρια ρούχων με επιρροές από τη μεξικάνικη κουλτούρα.

Η Έλενα πέθανε εντελώς ξαφνικά στον θάλαμο ανάνηψης, ύστερα από μια αισθητική εγχείριση στην οποία είχε υποβληθεί για καλλωπισμό της μύτης της αλλά και για λιποαναρρόφηση. Το χειρουργείο έγινε στην κλινική Obispado Specialist Medical Center στην πόλη Νουέβο Λεόν.

Όπως ανακοίνωσαν οι υπεύθυνοι του νοσοκομείου, το μοντέλο πέθανε από καρδιοαναπνευστική ανακοπή ενώ είχε τελειώσει τις επεμβάσεις και βρισκόταν στο δωμάτιο ανάνηψης.

Η οικογένεια της από την πρώτη στιγμή ζήτησε να υπάρξει ιατροδικαστική έρευνα και ανάλογα από τα αποτελέσματα της, θα κινηθεί νομικά ή όχι κατά του νοσοκομείου. Εάν υπάρχει δηλαδή ενδεχόμενο ιατρικό λάθος ή κάποια αμέλεια των γιατρών.

Το θέμα του θανάτου έφτασε και μέχρι τα ανώτατα κλιμάκια της κυβέρνησης του Μεξικό με τον υπουργό Υγείας να δηλώνει πως οι αρχές θα περιμένουν να ολοκληρωθεί η έρευνα πριν δώσουν στοιχεία για την τραγωδία.

 

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα