Ασύλληπτο: Χτυπούσε την κοπέλα του με σφυρί για να του δώσει τον κωδικό του facebook

Ασύλληπτο: Χτυπούσε την κοπέλα του με σφυρί για να του δώσει τον κωδικό του facebook

Νεαρός Βρετανός δεν δίστασε να βασανίσει την κοπέλα του χτυπώντας την με ένα σφυρί, ώστε να του αποκαλύψει τον κωδικό για το προφίλ της στο facebook! 

Η υπόθεση έφτασε στο δικαστήριο, όπου η δικαστής Έμμα Νοτ είπε στον 20χρονο Όσκαρ Μπλάκαλ για την φίλη του Αλίσια Κονόρτον: 

«Πήρες ένα σφυρί και επανειλημμένως την χτύπησες με αυτό με μεθοδικό τρόπο γιατί δεν σου έδινε τον κωδικό να συνδεθείς, προκαλώντας της πάρα πολύ πόνο. Κάθε φορά της ζητούσες τον κωδικό για να μπορείς να την παρακολουθείς και κάθε φορά την χτυπούσες όλο και πιο δυνατά για την εντελώς παράλογη απαίτησή σου. Μετά από λίγο την κλώτσησες και την έριξες στο πάτωμα. Αφού την βασάνισες αρκετά σου έδωσε όσα της ζητούσες και εσύ ικανοποιήθηκες με αυτό, αφήνοντάς την να φύγει. Δυστυχώς για 'σενα, λίγο αργότερα πήγες στο μέρος που δουλεύει και άρχησες να της φωνάζεις και τότε σε συνέλαβαν. 

»Αν και δεν της προκάλεσες κατάγματα, τα επαναλαμβανόμενα χτυπήματα με το σφυρί την άφησαν μελανιασμένη και σοβαρά χτυπημένη». 

Ο δικηγόρος του νεαρού υποστήριξε πως το γεγονός ότι ο πελάτης του ήταν ήδη 55 μέρες στη φυλακή και σε συνδυασμό με το ότι δεν προκάλεσε κατάγματα στην κοπέλα ή «μεγαλύτερο κακό», θα πρέπει να μετρήσουν υπέρ του. 

Όμως η δικαστής δεν θέλησε να ακούσει: «Πρόκειται για μια σχεδιασμένη επίθεση με σφυρί, που την τελείωσε με τα πόδια του. Υπήραν πολλαπλοί τραυματισμοί και δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει "μεγαλύτερο κακό"», είπε.

Τελικά ο 20χρονος καταδικάστηκε σε 16 μήνες κάθειρξη.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα