Αστυνομικός προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της και την κόρη του συντρόφου της

Αστυνομικός προσέλαβε εκτελεστή για να σκοτώσει τον πρώην σύζυγό της και την κόρη του συντρόφου της

Πέντε μήνες αφότου κατέθεσε αίτηση διαζυγίου, ο Isaiah Carvalho Jr. πληροφορήθηκε πως η εν διαστάσει σύζυγός του, αστυνομικός της Νέας Υόρκης, είχε περάσει τον χειμώνα σχεδιάζοντας τη δολοφονία του.

Ο 32χρονος και η Valerie Cincinelli φαινόταν να έχουν χωρίσει τους δρόμους τους, αν και προηγήθηκε σκληρή μάχη για το θέμα της επιμέλειας των παιδιών τους.

Ωστόσο, σύμφωνα με τους New York Times, η Cincinelli είχε προσλάβει κάποιον για να σκοτώσει τον εν διαστάσει σύζυγό της και την κόρη του συντρόφου της.

Φαίνεται πως το σχέδιο ήταν εν γνώσει του συντρόφου της, ο οποίος ειδοποίησε το FBI. Οι λεπτομέρειες του σχεδίου παραπέμπουν στις σελίδες αστυνομικού μυθιστορήματος.

Η Cincinelli είχε σχεδιάσει η δολοφονία του άνδρα της να μοιάζει με ληστεία μετά φόνου και ο δολοφόνος να χτυπήσει την κόρη του συντρόφου της με αυτοκίνητο, κοντά στο σχολείο της.

Η 34χρονη Cincinelli και ο Carvalho είχαν παντρευτεί πριν από τέσσερα χρόνια. Τον Ιανουάριο, εκείνος έκανε αίτηση διαζυγίου αλλά τελικά έδειχναν να φτάνουν σε συμβιβασμό πριν οδηγηθούν στο δικαστήριο για την επίλυση του ζητήματός τους.

Τον Φεβρουάριο, η 34χρονη ζήτησε από τον σύντροφό της να προσλάβει εκτελεστή για να σκοτώσει τον Carvalho αλλά και την ίδια του την κόρη.

Στις 18 του μήνα, η Cincinelli σήκωσε 7.000 δολάρια από την τράπεζα και ο σύντροφός της αγόρασε χρυσά νομίσματα σχεδόν ίσης αξίας, καθώς έτσι είχαν συμφωνήσει να πληρώσουν τον εκτελεστή.

Το ζευγάρι είχε συζητήσει πολλές φορές το σχέδιο αυτό και ο άνδρας ηχογραφούσε τις συνομιλίες τους.

Στις 13 Μαΐου, η Cincinelli συνάντησε τον σύντροφό της για να συζητήσουν τις δύο επιθέσεις, αγνοώντας πως φορούσε κοριό. Εξήγησε γιατί οι δύο φόνοι θα έδειχναν ασύνδετοι, καθώς θα γίνονταν σε διαφορετικές ημέρες ενώ η εκτέλεση του Carvalho μέσα στο κατάστημά του- με πυροτεχνήματα- θα γινόταν μέσα «στο γκέτο» οπότε δεν θα προκαλούσε υποψίες.

Οι αρχές έπαιξαν το σενάριο της Cincinelli σχεδόν μέχρι τέλους. Την περασμένη Παρασκευή αστυνομικός επικοινώνησε μαζί της και την ενημέρωσε για τον φόνο του Carvalho. Μία ώρα μετά, πράκτορας του FBI της έστειλε sms, υποτίθεται από τον δολοφόνο, μαζί με φωτογραφία της σκηνής του εγκλήματος.

Αμέσως μετά, η Cincinelli επικοινώνησε με τον σύντροφό της για να επιβεβαιώσουν το άλλοθί τους και του είπε να σβήσει τις γραπτές συνομιλίες τους από το κινητό του.

Λίγο αργότερα συνελήφθη από το FBI και οδηγήθηκε στη φυλακή χωρίς εγγύηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα