Σκότωσε τον πατέρα της και τον έθαψε - Πίσω από το έγκλημα υπήρχε μια φρικτή ιστορία

Σκότωσε τον πατέρα της και τον έθαψε - Πίσω από το έγκλημα υπήρχε μια φρικτή ιστορία

Σε εννέα χρόνια φυλάκιση καταδικάστηκε μια 63χρονη γυναίκα η οποία ομολόγησε ότι δολοφόνησε και σκότωσε τον πατέρα της επειδή την κακοποιούσε σεξουαλικά για πολλά χρόνια.

Η Barbara Coombes στις 7 Ιανουαρίου πήγε μόνη της στο αστυνομικό τμήμα και αποκάλυψε πώς πριν από 12 ολόκληρα χρόνια σκότωσε και στη συνέχεια έθαψε τον πατέρα της στην αυλή του σπιτιού της.

Οι ντετέκτιβ έφτασαν στο σπίτι της, άρχισαν να σκάβουν και τότε ήρθαν αντιμέτωποι με το μακάβριο θέαμα. Tα απομεινάρια του Kenneth Coombes, βετεράνου του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου βρισκόταν στην αυλή.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ήταν 87 ετών όταν δολοφονήθηκε από την κόρη του.

«ΜΕ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣΕ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΠΟ 40 ΧΡΟΝΙΑ»

Η 63χρονη Barbara, αποκάλυψε στους αστυνομικούς πως για περισσότερα από 40 χρόνια υφίστατο σεξουαλική κακοποίηση από τον πατέρα της.

Συγκεκριμένα, από την ηλικία των 5 ετών ο πατέρας της ασελγούσε σε βάρος της και τη χρησιμοποιούσε ως «σκλάβα του sex».

Μιλώντας με ψυχολόγους, τους εξομολογήθηκε πως την είχε βιάσει εκατοντάδες φορές όλα αυτά τα χρόνια.

Μάλιστα δεν έκρυψε πως είναι πολύ πιθανό ο πατέρας της να ήταν και ο πατέρας του πρώτου της παιδιού, του David, ο οποίος πέθανε λίγο μετά τη γέννησή του.

Η ίδια υποστηρίζει πως όταν ήταν περίπου 6 ή 9 ετών, ο πατέρας της την πήγε σε ένα club φωτογραφίας όπου την ανάγκασε να επιδείξει τα γεννητικά της όργανα ενώ άλλοι άνδρες την φωτογράφιζαν.

Η σεξουαλική κακοποίηση όμως δεν σταμάτησε όταν ενηλικιώθηκε. Ο πατέρας της συνέχισε να την ενοχλεί ακόμα και όταν «πάτησε» την πέμπτη δεκαετία της ζωής της.

Άγγιζε συνεχώς τα στήθη της όποτε έβρισκε την ευκαιρία ενώ λόγω της χρόνιας κακοποίησής της δεν είχε φίλους, δεν είχε δουλέψει ποτέ της, δεν είχε άλλες δραστηριότητες και σπάνια έβγαινε από το σπίτι της.

Η ΣΤΑΓΟΝΑ ΠΟΥ ΞΕΧΕΙΛΙΣΕ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ

Μια μέρα του Ιανουαρίου του 2006 ενώ καθάριζε το σπίτι, ανακάλυψε γυμνές παιδικές της φωτογραφίες όπως επίσης και άλλων παιδιών στα πράγματα του πατέρα της.

Διαπίστωσε πως ίσως δεν ήταν τελικά το μοναδικό θύμα του πατέρα της. «Ένα μαύρο σύννεφο εμφανίστηκε μπροστά μου» είπε η 63χρονη στους αστυνομικούς.

Άρπαξε ένα φτυάρι που το είχε για τον κήπο, μπήκε στο σαλόνι και τον χτύπησε στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Στη συνέχεια χρησιμοποίησε το κοφτερό μέρος του φτυαριού ώστε να του κόψει τον λαιμό. Τύλιξε το σώμα του σε ένα παλιό χαλί και τον έθαψε στον κήπο.

ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΡΥΒΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ

Όταν τον δολοφόνησε, είπε στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς της ότι είχε πεθάνει στο νοσοκομείο και στη συνέχεια τον αποτέφρωσε. Όλα αυτά τα 12 χρόνια, η 63χρονη έπαιρνε τη σύνταξή του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα