Μπριτζίτ Μακρόν: Εγώ με τις ρυτίδες και ο Εμμανουέλ με την φρεσκάδα

Για την σχέση της με τον πρόεδρο της Γαλλίας Εμμανουέλ Μακρόν μίλησε, η σύζυγός του Μπριζίτ, στην εκ βαθέων συνέντευξή της στο περιοδικό ELLE.

Για την διαφορά ηλικίας είπε: «Τα είκοσι χρόνια είναι αρκετά. Φυσικά όταν τρώμε πρωϊνό εγώ είμαι με τις ρυτίδες μου και αυτός με τη φρεσκάδα του. Υπάρχουν ορισμένες στιγμές στη ζωή που κάνεις βασικές επιλογές. Και για μένα ήταν αυτή. Αν δεν είχα κάνει αυτή την επιλογή θα είχα χάσει τη ζωή μου. Είχα πολύ χαρά με τα παιδιά μου και την ίδια στιγμή ήθελα να ζήσω «αυτό τον έρωτα» όπως είπε ο Prévert για να είμαι απόλυτα ευτυχισμένη.Σταδιακά έκανα την οικογένεια μου να το συνειδητοποιήσει. Το ίδιο έκανε και ο Εμμάνουελ. Δεν τα κάναμε όλα «γυαλιά-καρφιά» ακόμα και όταν χρειάστηκε κάτι να «σπάσουμε»» .

Στην ερώτηση αν προσπάθησε να αντισταθεί στον έρωτα του Μακρόν απαντά ότι «εγώ ήμουν αυτή που του είπα να πάει στο Παρίσι και να ολοκληρώσει τις σπουδές του γιατί πίστευα ότι αυτό ήταν το καλύτερο για τον ίδιο. Δεν υπήρχε κάτι μεταξύ μας τότε αν και το κουτσομπολιό συνεχιζόταν. Ανησυχούσα για τα τρία παιδιά μου και όχι για τον υπόλοιπο κόσμο».

Όσο για τη δυσκολότερη στιγμή στη σχέση τους εξομολογείται ότι ήταν το 2007 όταν υποχρεωτικά ζούσαν μακριά ο ένας από τον άλλο «αλλά στη διάρκειά της γράφααμε συχνά ο ένας στον άλλο».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα