Σκότωσα την κυρά μου με μία βαριοπούλα

Μία ιστορία που ξεπερνά τη φαντασία έλαβε χώρα στο Μπόρνμουθ της Μεγάλη Βρετανίας, όταν ο 50χρονος Τζέιμς Ντάρκι παραδέχθηκε σε φίλους του πως σκότωσε «την κυρά» του μετά από τσακωμό που είχαν ενώ δεν παρέλειψε καμία λεπτομέρεια. «Της ισοπέδωσα το κεφάλι με την βαριοπούλα και έγινε σαν ένα κομμάτι πίτσα», αναφέρει ο δράστης και οι πληροφορίες σοκάρουν.

Όπως μεταδίδουν βρετανικά ΜΜΕ ο φερόμενος ως δράστης ανέφερε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν, εκτός των ανατριχιαστικών λεπτομερειών για το πως προέβη ακριβώς στην πράξη του, ανέφερε πως αφού την σκότωσε κοιμήθηκε πλάι στο άψυχο κορμί της.

Το πτώμα της 38χρονης Ντιν βρέθηκε στο διαμέρισμα της μετά από έφοδο της αστυνομίας, στο κρεβάτι της με ένα μαξιλάρι στο κεφάλι, ένα τσιγάρο στο στόμα της και έναν αναπτήρα τοποθετημένο στο χέρι της.

Κατά την ακροαματική διαδικασία ο Ντάρκι υποστήριξε πως ήταν υπό την επήρεια αλκοόλ ενώ ο δικαστής ανέφερε πως «ο κύριος Ντάρκι προξένησε τα τραύματα στο σώμα της Ντιν αφού την είχε σκοτώσει πρώτα, ενώ δεν είχε καμία πρόθεση να καλέσει σε βοήθεια».

newsbeast

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα