Δίκη Λιγνάδη - κατάθεση μάρτυρα: Δεν μπορούσα να κουνηθώ, έχασα τις αισθήσεις μου

Δίκη Λιγνάδη - κατάθεση μάρτυρα: Δεν μπορούσα να κουνηθώ, έχασα τις αισθήσεις μου

Μετά τη δήλωση του Δημήτρη Λιγνάδη ότι είναι αθώος και ότι δεν δέχεται καμία κατηγορία από όσες του προσάπτουν, σήμερα Πέμπτη (3/3) στο δικαστήριο τον λόγο πήρε ένας εκ των μαρτύρων ο οποίος και κατέθεσε όλα όσα υποστηρίζει ότι έζησε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό.

Ο 26χρονος καταγγέλλων, για παραπάνω από δύο ώρες εξιστορούσε τη δική του εκδοχή για όσα συνέβησαν στη γνωριμία του με τον γνωστό σκηνοθέτη και ηθοποιό όταν εκείνος ήταν ανήλικος. Όπως είπε:

«Θα με βοηθούσε επαγγελματικά. Φοβήθηκα τους γονείς μου. Είχα ενοχές. Του ξεκαθάρισα πως δεν είμαι ομοφυλόφιλος. Πως μου αρέσουν τα κορίτσια. Είχα μανία με τα τραγούδια, ήθελα να γίνω τραγουδιστής. Και του έστειλα μήνυμα. Και μου απάντησε. Αλλά του είχα ξεκαθαρίσει ότι δεν θέλω τίποτα ερωτικό. Το όχι είναι όχι».

Στη συνέχεια, ο 26χρονος καταγγέλλων μίλησε για την εποχή που συνέβησαν όλα αυτά, επισημαίνοντας πως ήταν ανήλικος όταν ήρθε σε επαφή με τον Δημήτρη Λιγνάδη:

«Με ρωτούσε αν έχω σεξουαλικές επαφές. Εάν έχω εμπειρίες. Ήμασταν όλοι ανήλικοι. Ήμουν ο πιο μικρός».

Φυσικά δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί και στο περιστατικό που όπως έχει καταγγείλει δέχτηκε βιασμό από τον Δημήτρη Λιγνάδη:

«Μου πρόσφερε ποτό και κάνναβη. Ένα τσιγάρο. Δεν μπορούσα να κουνηθώ. Δεν ήταν ούτε από το ποτό, ούτε από το ένα τσιγάρο. Θυμάμαι τα πρώτα τρία λεπτά. Μετά έχασα τις αισθήσεις μου».

Και συνέχισε:

«Ήμουν πολύ συγκεκριμένος σε αυτό που του είχα πει: ‘Θέλω να ασχοληθώ με το θέατρο και με το τραγούδι’. Ήθελα να με βοηθήσει».

Ο μάρτυρας κατέθετε για παραπάνω από μιάμιση ώρα, όμως όπως σημείωσε και ο συνήγορός του διεκόπη η ακροαματική διαδικασία για αύριο, στις 9,00 το πρωί και έτσι ο ίδιος θα συνεχίσει αύριο την κατάθεσή του.

etypos.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα